Thyra Frank tager orlov fra Hjemmet Lotte

Plejehjemslederen Thyra Frank vil have mere tid til sin mor og sit arbejde som folketingskandidat.

Liberal Alliances nye spidskandidat, Thyra Frank, har søgt og fået bevilget orlov fra sin stilling som forstander af Plejehjemmet Lotte på Frederiksberg i København.
- Jeg har søgt orlov, fordi jeg gerne vil have mere tid til min familie - særligt min mor, som er meget svækket.
Desuden ønsker jeg at hellige mig mit arbejde som formand for Ældrekommissionen og som folketingskandidat for Liberal Alliance, siger Thyra Frank i en pressemeddelelse fra Liberal Alliance.
Thyra Franks souschef på Plejehjemmet Lotte, Annemarie Garvold, er nu konstitueret forstander.
Tidligere på dagen forlød det ellers i Dagbladet Køge, at den markante leder af plejehjemmet Lotte forlod sin stilling for at blive sygeplejerske samme sted.
Årsagen hertil var ifølge avisen, at den 74-årige storryger Stig Rohde har meldt Thyra Frank til Arbejdstilsynet, fordi Lottes beboere må ryge i fællesrummet.
- Det gider jeg bare ikke stå model til. Der er aldrig før nogen, som har meldt mig til Arbejdstilsynet. Hvis det skal være på den måde, så hedder lederen af Lotte Annemarie, sagde Thyra Frank til Dagbladet Køge.
Hun afviste overfor avisen, at beslutningen havde noget at gøre med hendes politiske karriere i Liberal Alliance, hvor hun er kandidat ved det kommende folketingsvalg.
/ritzau/

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer