Tina Nedergaard forlader ordførerpost

Den tidligere undervisningsminister vil bruge mere tid på at forsøge at blive borgmester i Mariager. Tidligere undervisningsminister Tina Nedergaard (V) trapper ned i Folketinget for at koncentrere sig mere om at blive borgmester i Mariager Fjord i Himmerland ved valget i november 2013.

Tina Nedergaard træder tilbage som forskningsordfører. Hun erstattes af Esben Lunde Larsen, som er cand.theol. og ph.d.-studerende fra Skjern. Han har ikke nogen ordførerpost i forvejen.

Tina Nedergaard fortsætter i Folketinget på sine poster i blandt andet fødevareudvalget og børn- og ungeudvalget, oplyser Venstres Pressetjeneste.

Hun trådte tilbage som undervisningsminister i marts sidste år efter kun et år på posten. Som alenemor angav hun hensynet til familien som årsagen til sin afgang, som hun valgte at lægge i forbindelse med en regeringsrokade.

I februar i år meddelte hun, at hun forsøger at blive borgmester i Mariager, som i dag har en socialdemokratisk borgmester.

Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer