Sugardating: En tendens

Det er ikke mange år siden, at den brede danske befolkning blev bekendt med fænomenet sugardating. Fænomenet skabte nogle steder stor forargelse, mens det hos andre skabte stor interesse og nysgerrighed.

Sponsoreret indhold

Det var i hvert fald ikke alle, der vendte ryggen til sugardating, da fænomenet for alvor ramte Danmark, fordi stadigt flere og flere mænd og kvinder bliver en del af en relation, hvor sugardating er omdrejningspunktet.

En eksperimenterende tendens

Med sugardating ser vi en tendens til, at flere og flere unge mænd og kvinder ønsker en mere eksperimenterende tilgang til sex, kærlighed, kroppe og køn. Hvor mange har stort fokus på, at sugardating handler om at udveksle ydelser, så har andre mere fokus på, at sugardating kan give muligheden for at prøve en spændende og mere eksperimenterende tilgang til sex og kroppe af.

Nogle vælger at prøve sugardating af i perioder, hvor de har afskrevet ønsket om et fast parforhold, eller i perioder, hvor de har brug for at prøve sig selv og deres egne grænser af. Sugardating handler derfor ikke altid om selve de materialistiske goder eller om den seksuelle akt, men om at prøve sig selv af i en relation, hvor ønsker om sex er udtalt, og hvor det er klart for begge parter, at relationen handler om at give og tage. 

For nogle er det spændende at indgå i denne slags eksperimenterende og legende situationer, hvor man aldrig ved, hvad morgendagen bringer. Måske bliver man inviteret på et luksuriøst hotel, eller måske skal man med på en forretningsrejse til udlandet. 

På tværs af køn

Når det kommer til sugardating, ser man ofte, at der opstår et match mellem en sugardaddy og en sugarbaby eller en sugarmommy og et boytoy. Ofte møder parterne hinanden på sider som Todayters eller andre lignende sider, hvor sugardating er i højsædet. Dog findes der også masser af eksempler på, at en sugarmommy søger en sugarbaby, eller at en sugardaddy søger et boytoy. 

Sugardating kan derfor også sagtens handle om at være eksperimenterende i forhold til køn og tiltrækning. For nogle sugardaters foregår relationen online i kraft af den virtuelle dating med mulighederne for at sælge frække billeder, skrive frække beskeder og gøre brug af webcam. For andre udspiller relationen sig ved fysiske møder og fysisk kontakt.

I relationen mellem sugardaddy eller sugarmommy og sugarbaby eller boytoy eksisterer en gensidig respekt, men også en gensidig forståelse af, at relationen handler om, at begge parter skal have noget konkret ud af det. For den ene part vil det ofte handle om materielle goder og luksuriøse oplevelser, mens det for den anden part vil handle om selskab og fysisk tiltrækning, intimitet og seksuelle oplevelser. 

Det er dog forfejlet at tro, at en sugarbaby eller boytoy ikke også kan have lyst til de mere intime stunder. Ofte er den fysiske tiltrækning gensidig, og det er begge parter, der har både lyst til og får noget ud af det intime og seksuelle samvær.

Media Group Denmark ApS på DenOffentlige.dk
Aktivitet: Artikler: 13

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer