Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

Østergade 23, 5400 Bogense

Telefon: 6482 8282 Website: www.nordfynskommune.dk E-mail:

Nordfyns Kommune

Artikler

Navne

 • Nordfyn henter ny direktør i Fredericia
  29.03.19 Ledelse

  Tidligere direktør for Vækst i Fredericia Kommune har bevidst valgt at søge job i Nordfyns Kommune, da kommunen er en god arbejdsplads, og fordi samarbejdet i kommunen er stærkt, skriver kommunen i pressemeddelelse.

 • Morten V. Pedersen fra Assens til ny kommunaldirektør i Nordfyn
  28.11.11

  Morten V. Pedersen, 46 år, bliver ny kommunaldirektør i Nordfyns Kommune, hvor han tiltræder 1. januar 2012. Han kommer fra en stilling som direktør for By, Land og Kultur i Assens Kom-mune og er kendetegnet ved en solid ledelsesmæssig erfaring og et indgående kendskab til den kommunale verden.

Cases

 • Her starter affaldssorteringen i vuggestuen
  26.09.18 Bæredygtighed

  Skolebørn og børn helt ned til vuggestuealderen inddrages nu i affaldssorteringen på skoler og institutioner i Nordfyns Kommune. Det sker for at give børnene et tidligt indblik i værdien af at sortere sit affald, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

 • Nordfynske borgere er med på den digitale bølge
  18.06.13 Infrastruktur

  Borgerne på Nordfyn er blandt de allerbedste i landet, når det kommer til at bestille sundhedskort og registrere flytning via det digitale selvbetjeningssystem. Det viser ny statistik fra Kommunernes Landsforening. I uge 17 foretog landets kommuner optælling af, hvordan borgerne henvender sig til deres kommune, når de skal have en serviceopgave løst, og når det gælder at bestille nyt sundhedskort og melde flytning, er de nordfynske borgere blandt landets absolut bedste.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner