Foto: Shutterstock

Nu kan du få dine feriepenge udbetalt

Netop nu afholdes der pressemøde i beskæftigelsesministeriet, hvor danskerne får det endelige svar på, hvornår de kan få udbetalt deres indfrosne feriepenge.

Siden coronakrisen begyndte og politikerne begyndte at tale om en tidlig udbetaling af de indefrosne feriepenge, har danskerne siddet spændt og ventet på, hvornår de ville tikke ind på kontoen.

Desværre kunne det ikke lade sig gøre i løbet af sommeren, men til gengæld så kommer det til at ske meget snart.

Det har hele tiden været meldt ud, at danskerne ville kunne ansøge om deres feriepenge i begyndelsen af oktober, og at de derefter vil stå på ens konto senest to uger efter. Netop nu afholder beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard dog pressemøde, hvor han endeligt slår fast, hvad der kommer til at ske med dine feriepenge, og hvornår du kan udbetale dem.

Nu får du pengene

 Peter Hummelgaard fortæller på pressemødet, at danskerne allerede nu, kan få udbetalt deres feriepenge.

Derudover fortæller Peter Hummelgaard, at de sidste to ugers feriepenge formentlig kan komme i spil senere på året.

Sådan får du dine feriepenge

Fra i dag tirsdag den 29. september kan du bede om at få dine feriepenge udbetalt. Du kan bede om dette i op til tre uger, og der forventes at gå syv hverdage, før du får pengene udbetalt.

Du skal gå ind på borger.dk/bestilferiemidler for at kunne bestille dine feriepenge. Log ind med dit NemID, og så vil du kunne bestille dine penge.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 12.01.21 Politik
  Udviklingsministeren ude med ny udviklingspolitisk strategi

  Arbejdet med ny udviklingspolitisk strategi bliver nu igangsat. Den nye strategi skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, som udløber i 2021.