Foto: Shutterstock

Nu kan du få dine feriepenge udbetalt

Netop nu afholdes der pressemøde i beskæftigelsesministeriet, hvor danskerne får det endelige svar på, hvornår de kan få udbetalt deres indfrosne feriepenge.

Siden coronakrisen begyndte og politikerne begyndte at tale om en tidlig udbetaling af de indefrosne feriepenge, har danskerne siddet spændt og ventet på, hvornår de ville tikke ind på kontoen.

Desværre kunne det ikke lade sig gøre i løbet af sommeren, men til gengæld så kommer det til at ske meget snart.

Det har hele tiden været meldt ud, at danskerne ville kunne ansøge om deres feriepenge i begyndelsen af oktober, og at de derefter vil stå på ens konto senest to uger efter. Netop nu afholder beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard dog pressemøde, hvor han endeligt slår fast, hvad der kommer til at ske med dine feriepenge, og hvornår du kan udbetale dem.

Nu får du pengene

 Peter Hummelgaard fortæller på pressemødet, at danskerne allerede nu, kan få udbetalt deres feriepenge.

Derudover fortæller Peter Hummelgaard, at de sidste to ugers feriepenge formentlig kan komme i spil senere på året.

Sådan får du dine feriepenge

Fra i dag tirsdag den 29. september kan du bede om at få dine feriepenge udbetalt. Du kan bede om dette i op til tre uger, og der forventes at gå syv hverdage, før du får pengene udbetalt.

Du skal gå ind på borger.dk/bestilferiemidler for at kunne bestille dine feriepenge. Log ind med dit NemID, og så vil du kunne bestille dine penge.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.