Foto: Shutterstock

Nu kan du få dine feriepenge udbetalt

Netop nu afholdes der pressemøde i beskæftigelsesministeriet, hvor danskerne får det endelige svar på, hvornår de kan få udbetalt deres indfrosne feriepenge.

Siden coronakrisen begyndte og politikerne begyndte at tale om en tidlig udbetaling af de indefrosne feriepenge, har danskerne siddet spændt og ventet på, hvornår de ville tikke ind på kontoen.

Desværre kunne det ikke lade sig gøre i løbet af sommeren, men til gengæld så kommer det til at ske meget snart.

Det har hele tiden været meldt ud, at danskerne ville kunne ansøge om deres feriepenge i begyndelsen af oktober, og at de derefter vil stå på ens konto senest to uger efter. Netop nu afholder beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard dog pressemøde, hvor han endeligt slår fast, hvad der kommer til at ske med dine feriepenge, og hvornår du kan udbetale dem.

Nu får du pengene

 Peter Hummelgaard fortæller på pressemødet, at danskerne allerede nu, kan få udbetalt deres feriepenge.

Derudover fortæller Peter Hummelgaard, at de sidste to ugers feriepenge formentlig kan komme i spil senere på året.

Sådan får du dine feriepenge

Fra i dag tirsdag den 29. september kan du bede om at få dine feriepenge udbetalt. Du kan bede om dette i op til tre uger, og der forventes at gå syv hverdage, før du får pengene udbetalt.

Du skal gå ind på borger.dk/bestilferiemidler for at kunne bestille dine feriepenge. Log ind med dit NemID, og så vil du kunne bestille dine penge.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også