Ny avis om OPS

Mediehuset DenOffentlige tager nu et skridt fra online til print, med udgivelsen af en temaavis i et oplag på over 100.000. Avisen vil sætte en ny standard for debatten om det offentligt privat samarbejde, herunder det forkætrede udbudsområde.

Den offentlige sektor er under et enormt pres, men samtidig står både organisationer og private virksomheder på spring med ideer og meninger om, hvordan tingene kan gøres bedre. Med den nye tema-baserede avis får aktører i og omkring den offentlige sektor en seriøs og saglig ramme for debatten. Ambitionen er at bidrage kritisk-konstruktivt til udviklingen af den offentlige sektor.

- Der sker rigtig meget i debatten om den offentlige sektors fremtid og indretning, men der er ingen medier, der favner hele den offentlige sektor målrettet. Med denne første tema-avis om offentligt-privat samarbejde skaber vi en ny platform for debatten, fortæller OPS-redaktør Nick Allentoft, der er redaktør på OPS-avisen.

OPS spændingsfeltet
Regeringen har sat fokus på OPS-området dels med et serviceeftersyn af klagesystemet på udbudsområdet og dels med fokus på eksportmulighederne inden for velfærdsområdet. Tema-avisen griber dette fokus.

- OPS har efterhånden taget mange former, og er forsøgt kickstartet masser af gange med større eller mindre held. Basalt handler det om at anerkende private aktører ligesom de skal anerkende det offentliges vilkår. Med tema-avisen går vi tæt på udfordringerne og bidrager til en øget forståelse for hinandens vilkår i OPS-spændingsfeltet, siger Nick Allentoft.

Avisen udkommer som indstik i dagbladet Politiken torsdag den 29. marts.

Emneord: OPS, Udbud, Indkøb, Medier, Temaavis, Funktionsudbud, Offentligt-Privat Samarbejde
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1360 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også