Ny centerchef for byudvikling, miljø og erhverv i Fredensborg Kommune

Pernille Balslev-Erichsen kommer fra en tilsvarende stilling i Næstved Kommune, er uddannet cand. jur. og 56 år.

Fredensborg Kommune skal have ny centerchef, da den tidligere chef blev direktør i en anden kommune.

”Vi havde rigtig mange gode ansøgere til stillingen, men vi var ikke i tvivl om, at Pernille er den helt rette til at lede Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv”, siger direktør Thomas Barfoed, og fortsætter:
”Centeret har en meget stor portefølje af komplekse drifts- og udviklingsopgaver og nyder altid stor politisk opmærksomhed fra udvalg og byrådet. De kommende år er der ikke mindst fokus på at gennemføre kommunens store byudviklingsprojekter i bl.a. i Nivå og Humlebæk, hvor vi investerer store beløb i samarbejde med private investorer”.

Pernille Balslev-Erichsen ser frem til at begynde i sit nye job:
”Fredensborg Kommune er i rivende udvikling og byrådet har vedtaget en uhyre ambitiøs udviklingsplan – Fremtidens Fredensborg Kommune – som jeg ser frem til at bidrage til gennemførelsen af. Derudover ligger det mig meget på sinde, at kommunens mange myndighedsopgaver udføres med høj kvalitet og i et godt samarbejde hele vejen rundt”.

Pernille Balslev-Erichsen er uddannet cand. jur. og er i dag centerchef i Næstved Kommune, hvor hun bl.a. har ansvaret for miljø- og planområdet. Inden da har hun været enhedschef i Miljø- og Fødevareministeriet og kontorchef og advokat i HORESTA.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.