"Kirsten Andersen har ry for at være en meget dygtig fag- og personalechef, og vi glæder os over, at hun nu bliver en del af forvaltningens ledelse. Hun kommer også med friske erfaringer fra den private sektor, som vi får stor nytte af i det daglige arbejde," siger Anders Debel, der er direktør for Teknik og Miljø i Holstebro Kommune. Foto. Holstebro Kommune.

Ny chef for Byggeri og Ejendomme

Afdelingsdirektør i Jyske Bank bliver ny chef for Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune, pr. 1. juni 2015.

Byggeri og anlæg har været det konstante omdrejningspunkt for Kirsten Andersens karriere de sidste to årtier. Det er derfor med solid erfaring som leder for udvikling og drift af offentlige og private ejendomme, at hun begynder i Holstebro Kommune som chef for Byggeri og Ejendomme den 1. juni 2015.

47-årige Kirsten Andersen fra Viborg er tidligere leder af Kommunale Ejendomme i Herning Kommune gennem otte år. Hun har også været bygherrerådgiver for det tidligere Viborg Amt og projektleder ved Forsvarets Bygningstjeneste.


Lige nu er hun ansat som afdelingsdirektør i Jyske Banks ”Bygninger og Teknik” i Silkeborg - en afdeling der bygger, vedligeholder og driver ejendomme og bankafdelinger.

- Kirsten Andersen har ry for at være en meget dygtig fag- og personalechef, og vi glæder os over, at hun nu bliver en del af forvaltningens ledelse. Hun kommer også med friske erfaringer fra den private sektor, som vi får stor nytte af i det daglige arbejde, siger Anders Debel, der er direktør for Teknik og Miljø i Holstebro Kommune.

Kirsten Andersen er uddannet bygningsingeniør i 1992 fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus, og har siden oparbejdet stor erfaring inden for byggeri og ejendomsdrift - fra byggepladser til direktionsgangen med fokus på godt købmandsskab og rationelle løsninger.

Hun har i de senere år gennemført forskellige uddannelsesforløb i ledelse, sikkerhed og samarbejde – bl.a. Forsvarets Lederuddannelse.

Nu er hun parat til at stå i spidsen for Holstebro Kommunes afdeling, der håndterer 1000 byggesager årligt og driver 280.000 m2 kommunale bygninger fordelt på 200 ejendomme - foruden udbud, kontrakter, rådgivning og tilsyn.

De kommunale ejendomme udgør en tredjedel af Holstebro Kommunes samlede værdier, repræsenterer et aktiv på ca. 1,4 mia. kr. og har et forbrugs- og vedligeholdelsesbudget på ca. 100 mio. kr. årligt. I de kommende år gennemfører kommunen et særligt stort byggeprogram på 2-300 mio. kr.

Den nye chef får også relation til det kommunale beredskab, som overgår til fælles beredskab for fire kommuner under ledelse af Claus Bo Nielsen pr. 1. januar 2016.

Kirsten Andersen overtager jobbet fra Henrik Littau-Jensen, der i forrige måned forlod stillingen for at stå i spidsen for ejendomsområdet i en international koncern.

Kirsten Andersen, der bor med sin mand Benny i Viborg, er et udpræget friluftsmenneske og ikke mindst ’taxa-mor’ for teenage-ungerne på 16 år og 17 år.

Emneord: Holstebro Kommune, Kirsten Andersen, Chef for Byggeri og Ejendomme
Holstebro Kommune på DenOffentlige.dk Holstebro Kommune
Aktivitet: Artikler: 87 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også