Foto: Pressefoto

Ny chef for Teknik- og Miljøcentret i Ringsted på plads

Maria Cathrine Nielsen er ny chef for Teknik- og Miljøcentret. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder for Natur, Park og Miljø i Rudersdal Kommune og har første arbejdsdag i Ringsted Kommune den 1. november.

Det bliver 46-årige Maria Cathrine Nielsen, som er ny chef for Teknik- og Miljøcentret i Ringsted Kommune. Maria Cathrine Nielsen er uddannet cand.tech.soc. og har derudover blandt andet en Master i Public Governance. Hun har arbejdet i KL’s kontor for teknik og miljø, blandt andet som vicekontorchef. De seneste syv år har hun været afdelingsleder i Rudersdal Kommune for Natur, Park og Miljø. 

Centerchef-stillingen i Teknik- og Miljøcentret blev ledig, da Anne Breinholdt Skelmose fik nyt job. 

Mette Jeppesen, teknisk direktør og konstitueret kommunaldirektør i Ringsted Kommune, siger: 

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Maria som den nye chef for Teknik- og Miljøcentret. Hun har stor erfaring fra flere dele af den offentlige forvaltning, og hun har et indgående kendskab til teknik- og miljøområdet. Jeg er sikker på, at hun er den rigtige leder af Teknik- og Miljøcentret, der i den kommende tid blandt andet arbejder med større projekter som grøn omstilling, pilotnaturparken og ikke mindst kommuneplan og lokalplaner, som skaber grundlaget for Ringsteds fortsatte vækst.”

Maria Cathrine Nielsen siger: 

”Ringsted Kommune er en kommune i udvikling og med blandt andet en masse spændende natur. Særligt arbejdet med Pilotnaturpark Ringsted er et arbejde, som jeg glæder mig til at være en del af sammen med kommunens borgere. Jeg har en stor interesse i, hvordan Ringsted Kommune kan drive den grønne omstilling fremad, og jeg glæder mig til i samspil med borgere og virksomheder at arbejde videre med Ringsteds potentiale”.

Privat bor Maria Cathrine Nielsen i København med sin mand og to børn. Hun har første arbejdsdag i Ringsted Kommune den 1. november.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.

 • 08.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune deler erfaringer om verdensmål med FN

  Kommunen er som den første kommune i Danmark blevet bedt om at bidrage med en rapport om arbejdet med verdensmålene til FN. Rapporten er netop offentliggjort på FN’s hjemmeside.

 • 26.05.21 Kommunalt
  Kommune præsenterer nyt projekt for social- og ældreministeren

  Tidligere på året fik Haderslev Kommune tildelt 9,18 million kroner fra Social- og ældreministeriets pulje til nærvær og omsorg i ældreplejen. De skal bruges til at skabe mere nærvær og fleksibilitet i hjælpen på ældreområdet.

 • 20.05.21 Kommunalt
  Smitten i dansk kommune fortsat høj

  På tærsklen til den næste fase i genåbningen er smittetallene i Norddjurs stadig på et højt niveau. En række initiativer er sat i gang for at vende udviklingen, og borgmester Jan Petersen opfordrer til fortsat fælles indsats for at knække kurven.

 • 19.05.21 Kommunalt
  Kommune beder om hjælp: Vil kortlægge stier og ruter

  Haderslev Kommune beder lokale om hjælp til at kortlægge så mange stier og ruter i kommunen som muligt, så alle kan få glæde af dem og komme ud i naturen.