Jesper Reming Tangbæk bliver velfærdsdirektør i Dragør Kommune.

Ny velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Dragør henter ny velfærdsdirektør hos UC Sjælland.

Dragør Kommune har ansat Jesper Reming Tangbæk som ny velfærdsdirektør fra den 1. august 2014. Velfærdsdirektøren har ansvaret for børn, skole, sundhed og omsorg, socialområdet samt beskæftigelse. 
 
Jesper Tangbæk er 52 år og bor i Roskilde. Han er uddannet cand.scient.pol. og har lang erfaring som chef og direktør i forskellige kommuner. Senest var Jesper direktør for børn, skole og kultur i Roskilde Kommune fra 2006 til 2013, og har siden da været ansat på Professionshøjskolen Sjælland. 
 
Borgmester Eik Dahl Bidstrup udtaler: ”Jeg er meget tilfreds med, at vi i Dragør Kommune kan tiltrække en så kompetent kandidat, som med sin erfaring fra direktørstillinger i andre kommuner, hurtigt vil kunne træde ind i jobbet. Kommunalbestyrelsen ser frem til samarbejdet med Jesper Tangbæk.” 
 
Jesper Tangbæk glæder sig til samarbejdet med hele kommunen: ”Jeg ser frem til at være i en mindre organisation, hvor potentialet i et godt og tillidsfuldt samarbejde er stort. Dragør Kommunes beliggenhed og historie er unik, og jeg glæder mig til at komme tæt på både politikere, ledere og medarbejdere”. 
 
Emneord: Jesper Reming Tangbæk, Velfærdsdirektør, UC Sjælland, UCSJ, Dragør Kommune
Dragør Kommune på DenOffentlige.dk Dragør Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også