Ny velkendt direktør i sundhedsklynge

Welfare Tech skifter direktør per 1. november. Den fungerende næstformand for velfærdsteknologiklyngen Welfare Tech træder ind som direktør – en stilling han allerede kender særdeles godt.

Direktør Christian Graversen forlader Welfare Tech per 1. november. Christian Graversen er blevet tilbudt en spændende stilling som Country Manager Digital hos Siemens Healthineers, hvor han får ansvar for digital sundhed i Danmark.

Som ny direktør i Welfare Tech indtræder et særdeles kendt ansigt. Troels Bierman Mortensen har været med i Welfare Techs bestyrelse, siden Welfare Tech blev stiftet i 2010.

Troels Bierman Mortensen har endda tidligere fungeret som konstitueret direktør i Welfare Tech i forbindelse med et direktørskifte for cirka fem år siden. 

- Vi er glade for, at Troels vil være med til at fortsætte det gode arbejde i Welfare Tech. Han kender foreningen og branchen særdeles godt, og medlemmer og samarbejdspartnere kan roligt glæde sig til at arbejde sammen med Troels, siger Jens Ole Pedersen, formand for bestyrelsen i Welfare Tech. 

Teknologi er en vigtig del af fremtidens velfærd

Det er en særdeles veldrevet teknologiklynge, Christian Graversen efterlader sig, mener Troels Bierman Mortensen.

- Welfare Tech er en stærk forening med solid forankring både geografisk og hos medlemmerne i både privat og offentligt regi samt på vidensområdet. Økonomien er sund, og jeg ser frem til at fortsætte det vigtige fokus på, at teknologien er et uvurderligt redskab til at støtte de varme hænder i fremtidens pleje- og sundhedssektor, siger Troels Bierman Mortensen. 

Udvikling sker i samarbejde

Afgående direktør Christian Graversen har i sine cirka fire et halvt år som direktør haft fokus på Welfare Techs 200 medlemmers behov. Welfare Tech samarbejder i dag med medlemmerne inden for velfærdsteknologi, digital sundhed og medicoteknologi. Troels Bierman Mortensen fastholder, at grundstammen i Welfare Tech fortsat vil være den unikke kombination af samarbejde mellem erhvervsliv, regioner og kommuner, universiteter og professionshøjskoler.

- Der er ingen brancher, der kan udvikle teknologien til fremtidens sundhedsvæsen alene. Vi er nødt til at drage nytte af de forskellige kompetencer, der er på tværs. Welfare Tech er en vigtig spiller på området for udvikling af velfærdsteknologi, fordi vi har erfaring og midler til at gennemføre unikke innovationsprojekter med eksempelvis virksomheder, hospitaler og kommuner, forklarer Troels Bierman Mortensen. 

Den nye direktør er 50 år og besidder en række bestyrelsesposter, primært på sundhedsområdet. Han stiftede sidste år sin egen virksomhed, DataFair, som arbejder med data inden for velfærden.

 

For yderligere information:

Jens Ole Pedersen

Bestyrelsesformand, Welfare Tech

Tlf. 20 34 01 80

jens.ole.pedersen@philips.com

 

Troels Bierman Mortensen

Ny direktør for Welfare Tech

Tlf. 31 55 10 15

troelsbiermanmortensen@gmail.com

 

 

Welfare Tech på DenOffentlige.dk Welfare Tech er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark. Welfare Tech gennemfører projekter, konferencer, workshops, netværk, match making og formidlingsaktiviteter, som optim...
Aktivitet: Artikler: 10 | Events: 1 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 02.09.19 Sundhed
  Danmark er velfærdsteknologiens vugge

  Der bliver ikke medarbejdere nok til fremtidens udfordringer på velfærdsområdet. En del af løsningen kan findes via velfærdsteknologi. Danmark er førende inden for udvikling af velfærdsteknologi, og borgerne er klar til at bruge teknologien.

 • 27.08.19 Sundhed
  Tolkegebyret er dobbel symbolpolitik og forstærker lægemangel

  Man indførte tolkegebyret i sundhedsvæsenet, fordi man ville spare penge og samtidig fortælle mennesker, der kommer til Danmark, at de forventes at lære dansk på tre år. Det fungerer bare ikke sådan. De faglige eksperter fik ret i deres bekymringer.

 • 25.06.19 Sundhed
  EU-guld til sund erhvervsklynge

  Danmark er førende inden for samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige, når der skal udvikles ny teknologi. Flere danske klyngeorganisationer har modtaget EU-kommissionens guldcertifikat for at fremme sundhed gennem samarbejde.

 • 19.06.19 Sundhed
  Omlægning til økologi på hospitalerne afsluttet med stor succes

  Region Hovedstadens politiske mål om omstilling af alle hospitalskøkkener i Region Hovedstaden til minimum 60% økologi er mere end nået. Projektet omkring omstilling til økologi afsluttes her i juni måned med stor succes.

 • 02.06.19 Sundhed
  Mange er uden arbejde fem år efter hjernerystelsen

  En tilsyneladende banal hjernerystelse kan få langvarige konsekvenser – patienter med vedvarende smerter har nemlig markant større risiko for, at de fem år efter enten er arbejdsløse eller på førtidspension, viser ny stor undersøgelse.