null

Landgreven 6

1017

København K

Telefon:

ledelseskom.dk/

[email protected]

Tilmeld nyhedsbrev

Ledelseskommissionen er nedsat af regeringen for at understøtte bedre ledelse i hele den offentlige sektor. Kommissionen skal afslutte sit arbejde ved udgangen af 2017.
 
Fokus for arbejdet
Ledelseskommissionen skal se nærmere på ledelse i hele den offentlige sektor. Kommissionen skal bl.a.:
 
Afdække gruppen af offentlige ledere, herunder hvad der karakteriserer dem, deres vilkår og udfordringer.
Vurdere styrker, udfordringer og rammevilkår for offentlig ledelse, herunder analysere de udfordringer offentlige ledere står over for aktuelt og fremover.
Komme med konkrete anbefalinger til hvilke indsatser, der kan fremme og understøtte en styrkelse af ledelseskvaliteten i den offentlige sektor.
Læs mere om fokus for arbejdet i kommissoriet.
 
Arbejdsformen
Det er regeringens ønske, at kommissionen arbejder åbent med henblik på at understøtte en løbende debat om kommissionens arbejde og temaer. Det forudsættes, at kommissionen inddrager eksperter, organisationer mv. med henblik på at belyse specifikke temaer og/eller problemstillinger. Læs mere om arbejdsformen i kommissoriet.
 
Medlemmer
Kommissionens medlemmer er udpeget af ministeren for offentlig innovation og består af en formand og ni medlemmer. Læs mere om kommissionens medlemmer.
 
Der er desuden nedsat en følgegruppe til ledelseskommissionen med deltagelse af en række hovedorganisationer, lederforeninger samt KL og Danske Regioner. Læs mere om følgegruppen.
 
Sammenhængsreform
Ledelseskommissionen er nedsat som en del af regeringens sammenhængsreform, hvor et af reformens fire spor omhandler "bedre ledelse". Læs regeringens sammenhængsreform.
 

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter