Partiskifte i Faaborg-Midtfyn Kommune

Det socialdemokratiske byrådsmedlem i Faaborg-Midtfyn Kommune Mads Holdgaard skifter parti. Fremover vil han repræsentere Alternativet.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe i Faaborg-Midtfyn Kommune er i dag blevet et medlem mindre.

Mads Holdgaard, der blandt andet er formand for sundhedsudvalget, skifter parti og vil fremover i stedet repræsentere Alternativet.


Han fortæller, at han ikke længere kan se sig selv i socialdemokraternes opbakning til regeringens asylpolitik, og derfor ser sig nødsaget til at foretage skiftet.

- Jeg er sikker på det handler om en proces, hvor Socialdemokraterne og jeg desværre har udviklet os i hver vores retning. Skellet er nu for stort til, at jeg føler mig til rette i partiet, og jeg kan derfor ikke længere stå på mål for de værdier Socialdemokraternes folketingsgruppe i dag repræsenterer. Deres klare opbakning til regeringens asyl- og udlændingepolitik er chokerende, siger Mads Holdgaard.

- Min oldefar, farfar, min far og jeg selv har været trofaste tilhængere og medlemmer af arbejderpartiet. Partiet, der engang stod vagt om de svageste i samfundet. En social fordelingspolitik, sociale og humanistiske værdier i relation til mennesker i nød. Den tradition må jeg i dag gøre op med, og jeg har i stedet meldt mig ind i Alternativet, siger Mads Holdgaard.

Dermed er Alternativet nu også repræsenteret i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Emneord: Alternativet, Faaborg-Midtfyn, Socialdemokraterne, Flygtninge, Partiskifte
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også