Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Efter hændelse tirsdag aften: Politiet opfordrer disse danskere til at søge læge

Politi

10/04/2024 08:17

J. Bøgen

Det er for at være på den sikre side.

Omkring kl 18.40 tirsdag aften fik Fyns Politi en melding om flere gæster i biografen i Odense Banegårdscenter, som havde fået hosteanfald og måtte forlade biografen.

Politi og beredskab var fremme kort efter og fik med god hjælp fra biografens personalet alle gæster ud af biografen.

Vagtchef Bjarne Tykgaard fortæller, at alle gæster forlod stedet, mens politi og brand afsøgte området. Han fortæller også, at situationen blev håndteret helt efter bogen af biografens personale.

Hverken beredskab eller politi har kunnet konstatere noget giftigt i luften. Hypotesen er, at der er tale om en peberspray eller lignende, der er blevet brugt på stedet og derefter har spredt sig via ventilationssystemet, men nu skal undersøgelserne gøres færdige.

Det skriver Fyns Politi i en opdatering om sagen tirsdag aften.

Ingen indikationer på giftig luft

Fyns Politi og det øvrige beredskab har ingen indikationer på, at gæsterne har indåndet giftig luft, men for at være på den sikre side, bør man søge læge, hvis man stadig har vejrtræningsproblemer eller andre sygdomssymptomer efter besøg i biografen i Banegårdscentret i Odense omkring kl 18.30-18.45.

I så fald beder Fyns Politi om, at man kontakter lægen, ligesom vi beder om, at man kontakter os i Fyns Politi på telefon 114.

Vagtchef Bjarne Tykgaard siger: ”Vi har ingen meldiger om, at nogen gæster er kommet yderligere til skade eller er blevet decideret syge, men vi vil gerne være sikre, og derfor kommer vi med den her opfordring”.

Fyns Politi efterforsker nu episoden, og har derfor ikke yderligere på nuværende tidspunkt.

Mest Læste

Annonce