Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pebersprayet og stukket med kniv: Politiet søger vidner til voldsomt overfald

Politi

04/04/2024 10:58

J. Bøgen

Offeret blev fundet uden for en opgang med livstruende skader.

En 21-årig mand blev onsdag kl. 22.15 overfaldet af en gruppe mørkklædte maskerede mænd ud for opgangen til Gersagerparken 89 i Greve, hvor han fik peberspray i ansigtet, blev slået, sparket og stukket i brystet med en kniv.

Han pådrog sig livstruende skader og blev bragt til behandling på sygehuset, hvor han senere blev meldt uden for livsfare.

Midt- og Vestsjællands Politi har indledt en omfattende efterforskning i sagen, hvor området er blevet afsøgt med hunde og undersøgt for spor.

Uklart motiv

Den 21-årige er kort blevet afhørt, men politiet arbejder fortsat med at afklare motivet til overfaldet.

"Vi er ved at undersøge, hvorvidt det har relation til det organiserede kriminelle miljø, men formoder at overfaldet er personligt rettet mod den 21-årige" siger politikommissær, Pia Fenger, som er efterforskningsleder på sagen.

"Vidner som har set overfaldet, eller som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området, må meget gerne kontakte os. Lokalbetjente vil i dag gå tryghedsskabende patrulje i Gersagerparken. Alle, som har oplysninger i sagen eller blot har brug for at tale med politiet, er velkomne til at kigge forbi til en snak," siger Pia Fenger.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Mest Læste

Annonce