Foto: Østjyllands Politi
Foto: Østjyllands Politi

Ring straks til politiet, hvis du ser denne Toyota

Politi

01/03/2024 07:33

J. Bøgen

Politiet har en klar formodning om, hvilke forbrydelser bilen kan sættes i forbindelse med.

Har du set den sølvgrå Toyota Corolla på litauiske nummerplader på billedet i toppen af artiklen?

I så fald bedes du snarest muligt kontakte Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

Det er politiets klare formodning, at køretøjet har en nær relation til gerningsmændene bag de mange nylige anmeldelser om tyveri af sidespejle, som særligt har ramt bilejere af dyrere bilmærker i flere aarhusianske bydele over den seneste uges tid.

Fra hovedstaden til Østjylland

Forinden tyverierne i det østjyske er der blevet begået en lang række lignende tyverier af sidespejle i Københavnsområdet, og derfor kan gerningsmændene og det efterlyste køretøj også have bevæget sig videre rundt i landet.

”Hvis man ser køretøjet, skal man ikke selv tage kontakt til personerne, men i stedet underrette sit nærmeste politi og fortælle om sine iagttagelser. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard.

Det pågældende køretøj er nærmere bestemt en grå/sølvgrå Toyota Corolla Verso på litauiske nummerplader med ét af følgende to mulige registreringsnumre: GJO699 eller GUO699.

Østjyllands Politi er blevet gjort bekendt med køretøjet i forbindelse med en målrettet indsats mod de mange nylige anmeldelser om sidespejlstyverier, hvor politiet i den forbindelse blandt andet har gennemset en lang række overvågningsvideoer og modtaget flere brugbare oplysninger fra borgerne.

Mest Læste

Annonce