Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tager ingen chancer: Her spærrer politiet af og sætter overvågning op til nytår

Politi

29/12/2023 05:27

J. Bøgen

Det vil gælde fra d. 31. kl. 18 og frem til kl. 10 d. 1.

Østjyllands Politi vil igen i år opsætte midlertidig tv-overvågning på Store Torv i Aarhus C, hvilket sker som et led i en styrket helhedsorienteret indsats mod kriminalitet begået nytårsaften.

Som noget nyt vil der i også blive foretaget midlertidige afspærringer for trafikanterne på udvalgte strækninger i midtbyen.

Politiet vurderer på baggrund af erfaringer fra de senere år, at et stort antal festglade mennesker igen i år vil samles på Store Torv til nytårsfejringen.

”Vi vil igen i år have en ekstra opmærksomhed på de steder, hvor vi fra tidligere år ved, at der forsamles mange mennesker. Tv-overvågningen på Store Torv skal ses som et ekstra redskab i indsatsen for, at politiet kan sikre ro og orden på stedet,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen fra Østjyllands Politi.

Han fortsætter:

”Vi vil have en særlig opmærksomhed mod affyring af fyrværkeri på uforsvarlig vis samt andre former for kriminalitet, som kan opstå, når mange mennesker er forsamlet på et lille geografisk område,” siger han.

Her bliver der spærret af

Østjyllands Politi vil i år supplere tv-overvågningen på Store Torv med at opsætte midlertidige trafikale afspærringer på udvalgte veje i det centrale Aarhus.

Dette sker i et tæt samarbejde med Aarhus kommune og med baggrund i at kunne sikre, at redningskøretøjer ikke bliver forhindret i at kunne komme frem ved et eventuelt behov.

Tv-overvågningen og de midlertidige trafikale afspærringer vil blive sat i drift søndag den 31. december kl. 18.00 og vil blive taget ned igen mandag den 1. januar 2024 kl. 10.00.

Der vil blive skiltet med information de steder, hvor tv-overvågningen og afspærringerne er sat op.

Kort: Østjyllands Politi

Mest Læste

Annonce