Kommunale forsyningsfolk blev konfronteret med prisen på pampermiddag: Så flygtede de alle

Politik

17/12/2022 07:44

Redaktionen

Torsdag aften skulle have været årets sociale højdepunkt for det kommunale Aalborg Forsyning anført af Enhedslistens højt profilerede politiker Per Clausen.

Efter et par års coronanedlukninger har julefrokosterne været i fuld sving i 2022, hvilket næsten per definition er årets højdepunkt internt på arbejdspladserne. Det er her at stort og smut kan diskuteres uden de normale regler, der gælder i en virksomhed – hvilket bliver skyllet ned øl og snaps.

Sådan skulle det også have været torsdag aften for det kommunalt drevne Aalborg Forsyning, hvis bestyrelsesformand er rådmanden Per Clausen. Bestyrelsen og ledende medarbejdere havde planlagt at mødes på en af Aalborgs bedste restauranter, hvor der endda var reserveret et specielt værelse til de kommunale forsyningsfolk.

Men ifølge Bjørknæs.dk blev julefrokosten på en bemærkelsesværdig måde ikke til noget.

Det efter at gravermediet konfronterede forsyningsselskabet med, om en julefrokost på en eksklusiv restaurant til kuvertpriser formentligt væsentligt over 1.000 kroner, var det rigtige signal at sende. Specielt i en situation, hvor forsyningsselskabet, der reelt har monopol i den nordjyske hovedstad, lige har hævet varmepriserne med 15 procent.

Efterfølgende meldte bestyrelsesmedlemmerne fra én efter én, hvorefter julefrokosten blev aflyst.

Mest Læste

Annonce