Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Regeringen indkalder til pressemøde fredag

Politik

03/02/2023

Jens Asbjørn Bøgen

Der vil være fire ministre med, herunder statsministeren.

I går startede et regeringsseminar på konferencehotellet KolleKolle i Værløse.

Seminaret fortsætter i dag, men kl. 12.15 kommer får offentligheden et indblik i, hvad ministrene er i gang med at finde ud af.

Her har regeringen nemlig indkaldt til pressemøde, og det vil være med statsminister Mette Frederiksen (S), forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V), udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) og sundhedsminister Sophie Løhde (V), der stiller sig til rådighed for spørgsmål.

Det fremgår ikke af indkaldelsen, hvad pressemødet kommer til at handle om, men ifølge DR's politiske korrespondent, Christine Cordsen, fortæller til DR, at regeringsseminaret blandt andet går ud på at drøfte det politiske arbejdsprogram.

Derfor forventer Cordsen, at pressemødet kommer til at sætte fokus på regeringens planer for foråret.

Regeringen og Danske Regioner er desuden blevet enige om en del af en akutpakke til sundhedsvæsnet, og det er heller ikke utænkeligt, at pressemødet vil blive brugt til at fremlægge de dele, man er nået til enighed om.

En af de store udfordringer i sundhedsvæsnet lige nu er en stor pukkel på ventelisterne til operationer, og her regner man med, at privathospitaler kommer til at spille en stor rolle i at få ventelisterne gjort markant kortere.

Den færdige akutpakke ventes først at blive præsenteret engang efter vinterferien.

Mest Læste

Annonce