Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Region holder interne møder på luksushotel – få kilometer fra regionshuset

Politik

05/04/2023 08:40

Redaktionen

Hos Region Nordjylland har der bredt sig en mødekultur, som ikke kun er særdeles iøjnefaldende – men også dyr for skatteyderne.

Hvis du bor i Nordjylland og er en flittig bruger af den lokale kollektive trafik, skal du forvente for fremtiden at vente noget længere på bussen, end hvad du tidligere har gjort. Det skyldes en række besparelser på busdriften, som Region Nordjylland meldte ud denne vinter.

Brug af sparekniven der dog langt fra må anses for at være enestående hos nordjyderne, som de seneste år ifølge eget udsagn, har været særdeles økonomisk udfordret.

Men ifølge Journalista.dk er det dog ikke til at se, når det handler om regionens tops møder.

Således har gravermediet fundet flere eksempler på, at dens administrative top har holdt møder på et af områdets absolut bedste hoteller og konferencecentre.

Det i form af den ombyggede herregård Hotel Scheelsminde, der ligger placeret en rask lille cykeltur fra regionshuset i Aalborg. Et brug af hotellet der vel og mærke er sket, selv om Region Nordjylland råder over fremragende mødelokaler.

Et af eksemplerne på brugen af det lokale luksushotel, fandt sted midt under nedskæringer i den nordjyske psykiatri. Hvilket dog ikke afholdt netop Region Nordjyllands psykiatri, for at indlogere sig på Hotel Scheelsminde, for her at holde et såkaldt dagsmøde.

Mest Læste

Annonce