Barfod: Konservative værdier giver svar

Den konservative værdikamp skal vækkes til live - det er helt nødvendigt, hvis dansk kultur og værdier skal overleve presset fra globalisering og indvandring. Læs også: Barfod ny K-formand mens vælgerne siver

Den konservative værdikamp skal vækkes til live - det er helt nødvendigt, hvis dansk kultur og værdier skal overleve presset fra globalisering og indvandring.

Det fastslog Lars Barfoed lørdag i Bella Center i København på det ekstraordinære landsråd, hvor han afløste Lene Espersen som formand for Det Konservative Folkeparti.

"Vi må ikke glemme, at vores kultur er under pres. Folkevandringer har sat kursen mod Europa og vores lands grænser. Vores kristne kulturarv er ikke længere en værdi, vi kan tage som givet. Den skal forsvares. For den skal bevares. Og her står Det Konservative Folkeparti klar til at gå forrest i kampen, som også handler om ligestilling, stabilt demokrati og ytringsfrihed,” sagde Lars Barfoed.

Samtidig glædede den nyvalgte partileder sig over, at den nylige regeringsomdannelse førte til endnu en konservativ værdiminister, da kulturminister Per Stig Møller også fik Kirkeministeriet under sig.

”Kultur, kristendom og konservatisme - det hænger godt sammen,” fastslog han.

"Tiden er inde til, at Det Konservative Folkeparti træder i karakter. Vi skal huske hinanden på de klassiske værdier og klassiske dyder, som ligger i vores grundtanker. Det er med afsæt i det konservative værdisæt, at vi finder svaret på fremtidens udfordringer. Vi skal belønne de flittige danskere, der gør en ekstra indsats. Og vi skal tage hånd om de, der har behov for hjælp. Danmark har brug foret stærkt konservativt folkeparti. Det leverer vi," sagde Lars Barfoed.

Samtidig præsenterede Lars Barfoed partiets mærkesager ved det kommende valg: reformer, skat, folkeskole og tryghed. Alle politikområder med udgangspunkt i den konservative grundtanke om "frihed i stærke fællesskaber". Ved at sikre fokus på dannelse og værdier i folkeskolen, skabe tryghed for fællesskabet med effektiv forebyggelse af kriminalitet og konsekvente straffe og gennemføre skattelettelser og nødvendige reformer på arbejdsmarkedet og i det offentlige sektor dannes det nødvendige bolværk mod såvel det økonomiske som kulturelle pres, Danmark står overfor.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer