Dialog med Amy

En fornyet samtale med Amy. Det er Næstved kommunes konkrete udspil efter en ny henvendelse fra Amy. Samtalen vil finde sted inden for de nærmeste dage.

Vi har haft en række børnesamtaler med Amy inden for det sidste år, og vi vil meget gerne have en mere – ja vi tager alle de samtaler, der er nødvendige, så vi fastholder og udvikler kontakten,” fortæller Børne- og Kulturdirektør i Næstved Kommune Per B. Christensen og Søren Dysted, formand for Børneudvalget supplerer: ”Konkrete løsninger eller beslutninger, kan vi dog først træffe, når VISO er kommet med deres vurdering og anbefaling. VISO er Socialstyrelsens nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation, som vi har bedt om at være uvildig rådgiver. Vi håber, at de hurtigt finder frem til en anbefaling, som vi kan træffe en beslutning på baggrund af. I komplekse børnesager som denne er der sjældent nemme løsninger. Vi afviser ikke, at vi kan have begået fejl og kunne have håndteret sagen anderledes. Vi gør vores yderste for, sammen med VISO, at sikre det bedste videre forløb for Amy.”

”Lad mig understrege, at vores udgangspunkt hele tiden har været og er, at vi ønsker at gøre det bedste for Amy. Jeg ved, at det ud fra fremstillingerne i medierne kan være svært at forstå. Men vi er bundet af tavshedspligt. Og kan derfor ikke gå åbent ud med en beskrivelse af børn og unges vanskeligheder og alle de aspekter der er,” fortæller Søren Dysted.

Næstved Kommune på DenOffentlige.dk Næstved Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer