Hvilken type er din far?

14/3/20 9:06

Hører du ofte ”Jeg ønsker mig ikke noget” hvis du spørger din far hvad han ønsker sig i Fars Dags Gave?

Sponsoreret indhold

Så har vi her samlet et par Fars Dags gavetips med inspiration ud fra hvilken type han er.

Elsker noget personligt

Elsker han en personlig gave, så er en Toblerone med personlig tekst et sikkert hit. Hvorfor ikke skrive ”Du er verdens bedste far” eller ”Fra dit yndlingsbarn” på chokoladen – det vil helt sikkert bringe et smil på læben! Skal det være endnu mere personligt, så kunne du købe en Udfyld-selv-bog om fædre, og fylde den med f.eks. dejlige minder om dig og din far, som han kan læse. 

Den klassiske handyman

Er han gør-det-selv typen, så har han sikkert alt det klassiske værktøj han behøver, men der findes ting der kan gøre livet endnu lettere for din handyman-far. Taber han altid skruerne, er det magnetiske armbånd Magnogrip årets gave – den holder på skruerne, så din far har begge hænder (og munden) fri, til at fixe noget for dig. Elsker han sin bil så højt, at den gerne skal være skinnende ren hele tiden, så forær ham en Brush Hero, en roterende børste til vandslangen, der gør bilvasken til en leg!

Snack-elskeren

Sætter din far pris på en god snack? Er han vild med flæskesvær? Så skal han da have en gaveæske med tre forskellige slags smagsatte gourmet Flæskesvær. Flæskesværene kommer i fine glas der kan genlukkes, dog smager de så godt, at det ikke er sikkert at det bliver nødvendigt at lukke glasset igen! Hvis han gerne vil have noget der holder lidt længere, så er en Gigantisk Marabou med hele 1,6 kg chokolade måske lige sagen. Den består af en gaveæske med 16 x 100 gr Marabou mælkechokolade, så kan det også være at han deler lidt ud til gavegiveren.

Den sporty type

Vil din far gerne være mere aktiv, kunne en oppustelig kajak måske bringe glæde og nye eventyr. Når den er pakket sammen, fylder den ikke mere end at man sagtens kan smide den bag i en mindre bil og køre afsted ud i det blå. Vil han hellere være aktiv hjemme med familien, så er frisbeespillet KanJam et godt bud på en gave, som kan nydes af hele familien. Spillet går ud på at score point i modstanderens mål med en frisbee.

En “skæg” mand

Har din far et flot skæg, ville en Beard Master være den ultimative gave Det er en praktisk beskyttelseskappe som samler alle de afklippede skæghår, så de nemt kan hældes i skraldespanden uden at ende over hele badeværelset. Kan han lide at pleje sit skæg, ville en flot gaveæske med 24 skægolier med lækre dufte være lige sagen. 

Vi håber at disse tips har givet lidt nyt inspiration til at finde den fedeste Fars Dags gave 2020. Fars Dags gave idéerne nævnt her i artiklen kan alle købes hos CoolStuff.dk, hvor man også kan få dem pakket ind og sendt direkte til gavemodtagerens dør!

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.