Hvorfor skal du bruge Business intelligence i din virksomhed?

10/7/19 12:29

Sponsoreret indhold

Der er nok mange, som mener, de ved lige nøjagtig hvad business intelligence er, men det er nok de færreste, som kan definere det og præcist fortælle, hvad det reelt er, og hvad det kan gøre for netop dig som forretningsmand.

Business intelligence er nemlig der, hvor du samler alle dine informationer. Lige der, hvor du står med alle de oplysninger, som du skal have, for at være et skridt foran dine modstandere i forretningsverdenen.

Det, som ofte er et problem i forretningsverdenen, er, at de informationer, som du skal skaffe adgang til, ligger forskellige steder, og det er langsomt og meget omstændeligt at finde de oplysninger frem så hurtigt, at du kan nå at få gavn af dem, inden man skal tage beslutningen. Det er derfor, business intelligence er godt, for det tillader, du samler alle dine oplysninger, så de er lige ved hånden og dermed altid parat til at blive fundet frem let, når du skal bruge dem. For i forretningsverdenen er det med altid at være på forkant med alt det, som du kan være på forkant med, ellers er der nogen, som løber med dine forretningsmuligheder.

Kom først over målstregen hver gang med business intelligence

Business intelligence er godt til at sikre, du altid kan finde de oplysninger, som du skal bruge. Det er som om du altid står klar med en defragmenteret harddisk, hvor det, som du lige leder efter, altid er ved hånden, pakket på en måde, så du lettest og på den mest effektive måde kan komme frem til lige det som du skal bruge her og nu, og det vil være sådan for alle, som bruger business intelligence.

Business intelligence ikke kun et spørgsmål om at have det hele ved hånden, det er lige så meget et spørgsmål om altid at være i stand til at træffe en beslutning på et helt oplyst grundlag. Ved mange af livets store beslutninger er der god tid til at overveje en situation, men forretningslivet er ikke en af dem. Her skal der oftest handles hurtigt, så en mulighed ikke går dig af hænde.

Måske er det en god forretning, og du skal sige ja og skrive under, måske er den rigtig skidt og ikke den vej, du skal gå. Men det kan være rigtig svært at overskue den slags i situationen, og ofte medfører det, at det er det forkerte valg der træffes. Det kan være en stor gevinst, der flyver ud af dine hænder, eller værre endnu, et stort tab, der kan koste dyrt.

Med business intelligence kan du få IT-adgang til alt det, der er vigtigt

Det, business intelligence kan gøre, er at give dig en IT-løsning, hvor du nemt kan trække de oplysninger ud af et system, som du har brug for. Viden er mange ting i en virksomhed, og den viden ligger i IT-systemer. Men at gå dem alle igennem manuelt og regne på det hele selv er for det første meget tidskrævende og sekundært nærmest umuligt.

Inden du vil blive færdig, så har det hele ændret sig på ny, og her kommer business intelligence ind. Den kan trække al den data ud, du har brug for og sætte det hele sammen til det, du har brug for. Det giver dig mulighed for hurtigt at planlægge din virksomheds kommende strategi, og det giver det helt rigtige grundlag for at træffe den rigtige beslutning.

Få en IT-løsning, der passer

Er din virksomhed ikke indenfor IT-branchen, kan det være en stor hjælp at hyre et firma udefra til at lave en løsning, der er skræddersyet til dig, din virksomhed og din branche. Du vil få et skræddersyet værkstøj, der er tilpasset dig, og som efterfølgende kan justeres efter behov. Det giver dig mulighed for løbende at kunne optimere dine strategier, som igen giver flere ordrer, gode muligheder for dig og dine ansatte og løbende fremgang. Alt det, som din virksomhed har brug for, så den kan trives og udvide sig.

Med det rette tal i hånden eller lige de data, der giver mening, kan du optimere på alle områder. De fleste vil få den oplevelse, at de ikke helt kan forstå, hvordan de tidligere har kunnet klare sig uden business intelligence, for ikke kun leverer den data, det sker også på kort tid, så du ikke skal vente eller bare sammenligne det hele selv.