Jakob Jensen bliver direktør for ny styrelse i Beskæftigelsesministeriet

Beskæftigelsesministeriet etablerer en ny styrelse ved navn Styrelsen for fastholdelse og rekruttering. Det sker som følge af ressortomlægninger ved regeringsdannelsen den 3. oktober 2011, der har ændret ministeriets samlede opgaveportefølje. Regeringens ansættelsesudvalg har i dag besluttet at udnævne Cand. Scient. Pol. Jakob Jensen til direktør for den nye styrelse.

Jakob Jensen er i dag afdelingschef i Ligestillings- og Kirkeministeriet, og har tidligere været ministersekretær, kontorchef og attaché i den danske EU repræsentation i Bruxelles for Social- og Integrationsministeriet.

Styrelsen for fastholdelse og rekruttering skal være med til at øge arbejdsudbuddet. Det skal dels ske ved at fastholde borgere med risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet, dels gennem international rekruttering.

Styrelsens hovedopgave bliver at udvikle og styrke beskæftigelsesindsatsen for mennesker, som har behov for en helhedsorienteret indsats for at kunne blive på arbejdsmarkedet. Styrelsen for fastholdelse og rekruttering skal også tage sig af opgaven med at rekruttere arbejdskraft fra udlandet og integrere udenlandsk arbejdskraft på det danske arbejdsmarked. Den nye styrelse får derfor ansvaret for de regionale enheder Work in Denmark og International Citizenship-Centrene.

/Beskæftigelsesministeriet/
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer