Ny service forbinder journalister og kilder

JournalistWire.com er en ny dansk tjeneste, som gør det hurtigt og nemt for journalister og andre mediefolk at finde kilder til deres historier. JournalistWire.com som netop er gået i luften i dag og journalister i Danmark får dermed et nyt og effektivt redskab til at finde relevante kilder til deres historier.

- Journalister har brug for et stort antal af kilder og vi tror på, at JournalistWire.com kan være med til at gøre arbejdet nemmere for journalisterne ved, at gøre deres netværk betydelig større og dermed gøre det nemt at finde nye kilder til deres historier, siger Rene Hjetting, medstifter af JournalistWire.com.

En online-tjeneste af høj kvalitet
Tjenesten er opbygget, så journalister tilmelder sig og med det samme kan udsende forespørgsler til kilderne. Kilderne angiver hvilke emner de er interesserede i, at modtage fra journalisterne. Alle forespørgsler bliver godkendt af JournalistWire.com inden de bliver udsendt, dermed kan begge parter være sikre på, at alle henvendelser er relevante.
- En af de vigtigste ting for os har været at sikre, at alle data og personer i databasen er meget præcise. Kun på den måde kan vi garantere, at brugerne får en god oplevelse og kommer igen. En af de ting vi vil gøre for at sikre en høj kvalitet er, at manuelt godkende alle forespørgsler, siger Rene Hjetting.

Gratis for alle at benytte JournalistWire.com
- Vi håber meget, at den danske medieverden vil tage initiativet til sig, lyder det fra Rene Hjetting. JournalistWire.com er tænkt som et 100 procent gratis service for både journalister og kilder og missionen med JournalistWire.com er at forenkle og forbedre kommunikationen mellem journalister og kilder ved, at skabe et unikt værktøj der er let at bruge og forstå.

En del af markedsføringen for JournalistWire.com bliver via sociale medier som Facebook og Twitter, og Rene Hjetting tror, at rigtig mange vil anbefale hinanden at tilmelde sig.

- Vi tror på at behovet for denne løsning er stor og håber på, at alle relevante personer tilmelder sig, hvis blot kvaliteten af servicen er god nok – og det er vores fornemmeste opgave, siger Rene Hjetting.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer