Skal udvikle digitalt online læringsspil

Lærere og pædagoger i Greve skal være med til at udvikle et digitalt online læringsspil, så det kan bruges pædagogisk i daginstitutioner og skoler. Fornyelsesfonden har netop bevilget i alt 2,4 mio. kroner til formålet, hvoraf de 340.000 kroner skal bruges til den pædagogiske udvikling af spillet.

Et nyt online læringsspil udviklet af firmaet ABCity skal udvikles og tilpasses, så børn i daginstitutioner gennem leg med lærende spil kan forberede sig til skolens læse- og skriveudfordringer.

Nationalt Videncenter for Læsning, Greve Kommune og ABCity har netop fået bevilget i alt 2,4 mio. kroner fra Fornyelsesfonden til formålet, og Greve Kommune modtager heraf 340.000 kr. for pædagogisk udviklingsbistand.

”Vi er meget glade og stolte over, at Greve Kommune kan deltage i dette spændende projekt, og dermed være digitale bannerførere i udviklingen af en inkluderende digital læringsindsats i dagtilbud, som forbereder indskolingens læseindsats ”, siger formand for Børne- og Ungeudvalget Brigitte Klintskov Jerkel. ”De fleste børn i Greve er tidligt sikre læsere. Det bliver spændende at se om denne legende tilgang til et animeret bogstavunivers kan medvirke til at endnu flere børn bliver sikre læsere i indskolingen”.

Projektet går i gang i december i år og forventes at være afsluttet med udgangen af 2012.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer