Psykolog Jane Roed Maul

Psykolog Jane Roed Maul

Bavnevej 22, Tvede, 8930 Randers NØ

Website: janemaul.dk/ E-mail:

Jane Roed Maul er autoriseret psykolog med særlig interesse i spændingsfeltet mellem psykotraumatologi og neuropsykologi, specifikt traumers påvirkning på hjernen og dermed menneskets trivsel og udvikling. Hun beskæftiger sig med både børn og deres familier, samt voksne.
 
Jane er en del af psykologfællesskabet Windfeld & Maul. Ved siden af sin private praksis er hun ansat i kommunalt regi. Hun er medlem af Dansk Psykologforening
 
I efteråret 2015 tog Jane Roed Maul initiativ til at stifte foreningen Psykologer over Grænser efter hun havde oplevet flygtningekrisen på Lesbos og gennem frivilligt civilsamfundsarbejde konstateret, at der ingen hjælp er til de frivillige. Mennesker fra hele Europa har engageret sig i flygtningekrisen ved at hjælpe på de græske øer, på hovedbanegårdene rundt i de europæiske hovedstæder og mange andre måder. Mange frivillige har traumatiske oplevelser, som kalder på professionel hjælp, men da deres indsats sker frivilligt og uden for det officielle systems kanaler, er det også begrænset, hvad der findes af hjælp. 
 
På sin blog sætter Jane Roed Maul ord på flygtningekrisen som hun ser og oplever den.
 

Blogs

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner