Sisse Krøll Willemoes medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Politik

24/01/2014 10:01

Freja Eriksen

Sisse Krøll Willemoes, der sidder i kommunalbestyrelsen for lokallisten nytgribskov, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil hun “sætte nytænkning, borgerinddragelse og tværgående samarbejde på dagsordenen.”

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Sisse Krøll Willemoes.

Willemoes sidder i kommunalbestyrelsen i Gribskov Kommune for nytgribskov - et nyt lokalt parti.

“Mit fokus er på nytænkning, borgerinddragelse og bredt, tværgående samarbejde - både i den kommunale drift, men i høj grad også politisk,” fortæller Sisse Krøll Willemoes.

Politikeren arbejder til dels i Hillerød Kommune med implementering af skolereformen og er til dels selvstændig med konsulenthuset iWerk, hvor hun designer og driver forandringsprocesser med fokus på effekt og forankring i den daglige praksis.

“Jeg er meget optaget af at skabe innovative og effektive løsninger på de udfordringer, der opleves - med særligt fokus på læring og udvikling af folkeskolen og den pædagogiske verden,” siger Sisse.

Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Sisse Krøll Willemoes fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Sisse Krøll Willemoes vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 

Mest Læste

Annonce