Skanderborg Kommune

Skanderborg Kommune

Adelgade 44, 8660 Skanderborg

Telefon: 8794 7000 Website: www.skanderborg.dk E-mail:

Skanderborg Kommune

Blogs

Navne

 • Ny teknisk chef til Skanderborg Kommune
  04.04.18 Ledelse

  44-årige Jonas Kroustrup bliver ny chef for teknik- og miljøområdet i Skanderborg Kommune. Jonas har tidligere blandt andet været chef for bæredygtig byudvikling i Vejle Kommune og innovationschef på Teknologisk Institut.

 • Skanderborg Kommune ansætter ny direktør og fyrer en anden
  01.09.16 Ledelse

  Henter ny direktør som afløser for Lars Clement, der er rykket til Mariagerfjord. I samme bevægelse blev Lars Kirkegaard fyret.

 • Skanderborg Kommune forlænger ansættelsen af kendt kommunaldirektør
  26.11.15 Ledelse

  Kommunaldirektør Lisbeth Binderup høster stor anerkendelse for sit lederskab i Skanderborg Kommune.

 • Jan Møller Iversen ny Ældre- og Handicapchef i Skanderborg Kommune
  19.12.12

  Skanderborg Kommune ansætter 55-årige Jan Møller Iversen som kommunens nye Ældre- og Handicapchef. Jan Møller Iversen er i dag administrerende direktør for Vejlefjord Fondens Rehabiliteringscenter. Han har tidligere bl.a. været socialdirektør i Herning Kommune.

 • Luise Pape Rydahl ny chef i Skanderborg
  04.09.12

  36-årige Luise Pape Rydahl bliver ny fagchef for hele det tekniske område i Skanderborg Kommune. Luise kommer med erfaring fra en stilling som kontorchef i Miljøministeriet. Tidligere har hun blandt andet været kontorchef i Aarhus Kommune og fuldmægtig i Aarhus Amt. Hun er cand.scient.pol. fra Aarhus universitet i 2003 med speciale i offentlig forandringsledelse. Om valget siger direktør Lars Kirkegaard.

Pressemeddelelser

 • Opråb til regeringen: Borgere kommer i klemme, hvis rusmiddelbehandling flyttes til regionerne
  17.04.18 Social

  Regeringen pønser på at flytte rusmiddelbehandlingen fra kommunerne til regionerne - på trods af, at kommunerne får flere i behandling og skaber bedre effekt, end amterne gjorde. Politikere advarer.

 • Kæmpekontrakt på asfaltarbejde
  24.10.12

  Skanderborg Kommune har i dag underskrevet kontrakt med NCC Roads A/S om et omfattende asfaltarbejde. Knap 120 mio. bruger kommunen over de næste 15 år.

 • Leder af opholdssted tiltalt for sexovergreb
  03.05.12

  Skanderborg Kommune fratog det private socialpædagogiske opholdsted Elverkær sin godkendelse i oktober 2010. Det skete omgående efter, at lederen blev sigtet for sexovergreb mod en tidligere anbragt pige. Alligevel får politiets omfattende tiltale nu kommunen til at overveje om der var noget, man kunne have gjort anderledes.

 • Borgmester holder flyttedag
  23.02.12

  Fra april til juni er Skanderborg Kommunes Borgmester at finde på det tidligere rådhus i Galten to dage om ugen. Det er det store engagement blandt aktive borgere, foreninger og erhvervsliv i området, der har inspireret Jørgen Gaarde (S) til at rykke ud af borgmesterkontoret i en periode.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner