Skovhus Privathospital åbner i København

Skovhus Privathospital udvider og åbner 1. marts en afdeling i København centralt tæt på Kongens Nytorv. Den nye afdeling giver flere mulighed for ambulant behandling.

”Vi får flere og flere henvendelser fra patienter, der ikke længere har tillid til den offentlige psykiatri og vælger enten selv af betale eller kommer via deres sundhedsforsikring. Dem har vi nu et mere fleksibelt tilbud til. De kan eventuelt kombinere en indlæggelse i Nykøbing Sjælland med ambulant behandling i København efter indlæggelsen,” siger Kit Kjærsgaard, der er direktør for Skovhus Privathospital. 

Hospitalet, der er landets eneste private psykiatriske hospital, har stadig hovedsæde i Nykøbing Sjælland.

”Vi har den holdning, at psykiatrisk behandling skal kunne kombineres med hverdagen, livet med familien og arbejdslivet. Med den centrale placering kan en stor del af vores patienter særligt i Nordsjælland og København bedre passe deres behandling ind i hverdagen,” siger Kit Kjærsgaard.

Den nye afdeling får adresse på Gammel Mønt 12, der ligger tæt på metrostationerne Kongens Nytorv og Nørreport.

”Vi har længe haft et ønske om en afdeling i København, så adgangen til ambulant behandling bliver nemmere for en stor del af vores kunder. Og nu har vi den helt rigtige placering” siger Kit Kjærsgaard.

Patienterne henvender sig som hidtil til administrationen i Nykøbing Sjælland, der stadig rummer sengeafsnittet og ambulant behandling.

Udover ambulant behandling kan afdelingen i København stå for speciallægeerklæringer mm.

Skovhus Privathospital har et tæt samarbejde med det specialpsykiatriske bosted Granhøjen om blandt andet behandling og medicinhåndtering.

Granhøjen på DenOffentlige.dk Granhøjen er et af landet største botilbud for psykisk og socialt udsatte vokse. Granhøjen har cirka 150 beboere fordelt på en række selvstændigt fungerende botilbud og selvstændige boliger. Gr...
Aktivitet: Artikler: 24 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også