Få arbejdet på dit personlige lederskab med executive coaching

Sponsoreret

12/04/2023 10:36

Mikkel Preisler

Executive coaching er et samtaleforløb, som hjælper ledere og ledelsestalenter med at håndtere diverse udfordringer, som følger med ens arbejdsstilling. Med executive coaching får du både en rådgiver og sparringspartner, som hjælper dig med langsigtede udviklingsbehov i din stilling. 

Det kan være et brugbart redskab for dig, som for eksempel er ny i en lederstilling, og står over for nye udfordringer. Det kan også være, at der er sket store forandringer på din arbejdsplads, som gør, at du har brug for professionel rådgivning. I denne artikel kan du lære mere om executive coaching, og hvordan du kan bruge det til at forbedre dit arbejdsliv.

Hvad er executive coaching?

Executive coaching er et samtaleforløb med en kyndig coach, som har masser af erfaring inden for løsningsprocesser på forskellige arbejdspladser. Coachingforløbet er skræddersyet til dig som leder. Ingen situationer er identiske, derfor bliver executive coaching tilpasset den enkelte persons personlighed og behov. Dette sker gennem interview, research, observationer og tests.

Executive coaching handler om at du får muligt ud af dit arbejdsliv både kortsigtet og langsigtet. Executive coaching er altid løsningsorienteret. Det vil sige, at der ikke graves i problematikkernes årsag, men derimod arbejdes der med fremadrettede handlemuligheder og strategier. Executive coaching hjælper dig med at komme igennem diverse udfordringer, se opgaven fra forskellige vinkler og finde en handleplan, som fungerer bedst for alle parter på din arbejdsplads.

Executive coaching hjælper dig med nye strategier

Nogle gange kan det være svært at tackle alle hverdagens problemer på sin arbejdsplads, især hvis man sidder i en krævende lederstilling og har mange bolde i luften på samme tid. Dine medarbejdere har tiltro til dig som ledelsestalent til at træffe de store og udfordrende beslutninger. Dette kan executive coaching hjælpe dig med. Nogle gange kan det være svært at se kernen af problemet på egen hånd, og her er det en god ide at få et objektivt perspektiv på problematikken fra en kyndig coach. 

Executive coaching rådgiver dig i forhold til strategiimplementering, forandringer og samarbejdsvanskeligheder på din arbejdsplads. En executive coachs fineste opgave er at optimere din præstation og udvikling på arbejdspladsen, så du som leder kan nå dine mål. 

 

Mest Læste

Annonce