Gaveideer til bedstefar

Sponsoreret

27/10/22 7:03

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Når bedstefars fødselsdag eller juleaften nærmer sig, så er der mange, der står i lidt problemer i forhold til, hvad han lige skal have i gave. Et typisk bedstefar-svar til spørgsmålet om, hvad han ønsker sig, kunne nemlig godt lyde noget i retning af "jeg ønsker mig da ikke noget - jeg har allerede alt, jeg har brug for". Det er selvfølgelig meget sødt, men det er også lidt besværligt. Derfor kommer der herunder nogle bud på gaver, som han nok vil blive glad for, selvom han påstår, at han har alt.

Nogle smarte sokker

En gave, som nærmest har fået klassikerstatus i forhold til gode gaver til bedstefædre, er sokker. Man kan aldrig rigtig få nok af sokker, og derfor er det også en gave, som mange ældre herrer nok oplever at få, hvis de ikke ønsker sig noget. Så må man lige selv finde ud af, om det skal være almindelige sorte sokker, bambusstrømper, mønstrede strømper eller hvad det lige skal være. Det må jo helst gerne være noget andet end almindelige sorte sokker, hvis det også skal være lidt spændende at få.

God vin

Er bedstefar en mand, der nyder et glas vin en gang imellem og måske endda ved en del om det, så kunne det da også være helt oplagt at give ham nogle flasker vin i julegave. Så skal det bare ikke lige være den billige fra supermarkedet til 50 kr, men man kan måske i stedet tage ind til en rigtig vinhandler og høre, hvad sådan en kunne anbefale. Det er i hvert fald en gave, han nok skal blive meget glad for.

Lidt spændende læsning

Hvis bedstefar er en person, der en gang imellem kan finde på at kaste sig over en bog, så kunne det være et bud på en gave. Det kunne eksempelvis være en biografi om en historisk person, han synes er spændende. Eller noget skønlitteratur hvis han er mere til den slags? Det er i hvert fald også en rigtig fin gave at give - og modtage for den sags skyld.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce