Status på covid-19: Endnu en person er død

Siden i går er endnu en person afgået ved døden på grund af coronavirus

I weekenden indtraf dødsfald nummer 622 i Danmark som følge af coronavirus. Siden i går er der indtruffet endnu et dødsfald i Danmark. Det oplyser Statens Serum Institut (SSI) i deres daglige covid-19-status.

Dermed er i alt 623 personer i Danmark måtte lade livet, siden covid-19 gjorde sit indtog i marts.

Udover dødsfaldet har der været 80 smittetilfælde med viraen siden i går. Der også blevet indlagt en person på en intensiv afdeling, således at ud af i alt 20 indlagte på de danske hospitaler, der er tre af dem indlagt på en intensiv afdeling.

To ud af de tre indlagte på intensiv ligger desuden i respirator.

623 dødsfald svarer til, at 3,8 procent af de i alt over 16.000 bekræftede smittetilfælde i Danmark er afgået ved døden.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.05.21 Sundhed
  Nu hjemtages sygdomsbehandling til Danmark

  Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en faglig retningslinje, der beskriver henvisningen af patienter med Essentiel Tremor, også kaldet rystesyge. Det sker i forbindelse med, at det nu er besluttet, at patienter skal kunne behandles med fokuseret ultralyd i Danmark, i stedet for kun i udlandet.

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.