Styrelsesdirektør bliver chef for a-kasse

Ny direktør for HK's a-kasse kommer fra en stilling som direktør for STAR - Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Jeg har valgt "den gode sags tjeneste", siger han.

Digitalisering. Fremtidens arbejdsmarked for HK'eren. Job til alle gennem en aktiv beskæftigelsespolitik.

Interessen for netop de tre områder har, ifølge HK, betydet et perfekt match mellem HK's akasse og STAR-direktør Morten Binder, der fra 1. maj 2018 vil blive ny direktør for HKA.

Få overblik fra DenOffentlige

DenOffentlige er nyheder, debat og videndeling uden betalingsmur

Prøv vores nyhedsbrev og bliv opdateret på Danmarks udvikling og udfordringer hver dag.  

- Jeg er helt overbevist om, at vi har skudt papegøjen. Med Morten Binder får HKA en stor kapacitet, der både har erfaring fra politisk ledede organisationer og fra a-kasse, siger formand for HK og for HK's a-kasse, Kim Simonsen, der ikke tøver med at kalde Morten Binder for "ualmindeligt velkvalificeret".

- Morten har vist stor forståelse for, i hvilken retning HKA i de kommende år skal bevæge sig. Og han har et godt blik for alle aspekter af a-kasseområdet - både politisk og lovgivningsmæssigt.

Den kommende HKA-direktør glæder sig til at sætte sig i stolen i Weidekampsgade i København.

- Den gode sags tjeneste er altid et godt udgangspunkt for mig, og jeg ser meget frem til at tage fat, siger Morten Binder.

- HK er et af de områder, hvor det er afgørende nødvendigt at tage fat på samtalen om, hvordan og hvor HK'eren bedst placerer sig i fremtidens arbejdsmarked. Vejen mod fremtiden er digital, også for HKA's medlemmer, siger han.

Morten Binder har ud over stillingen som direktør i STAR været administrerende direktør i Københavns Kommune og kontorchef i Finansministeriet. Desuden sad han i Regeringens Ekspertudvalg vedr. voksen- og efteruddannelse.

 

Emneord: HK, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Morten Binder
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også