Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kæmpe stigning: Næsten 100 indlagte

Sundhed

24/9/20 12:30

Nu er der igen endnu en stor stigning i corona-tallene.

Den seneste tid har tallet af corona-smittede i Danmark været heftigt stigende. Stigningen som har været så voldsom, at regeringen har indført nye restriktioner over hele landet, som trådte i kraft i lørdags, ser ud til at fortsætte.

For tredje gang har Danmark nu registreret mere end 500 nye smittetilfælde på ét døgn. 

Det seneste døgn er der nemlig registreret yderligere 559 nye tilfælde, og det er ikke det eneste tal som er stigende. Antallet af indlagte har også taget et massivt ryk op ad, det seneste døgn - nu er der 17 nye personer som er blevet indlagt, som følge af coronavirus. Antallet af indlagte er derfor i alt nu på 95 personer. 

Heraf er 14 personer indlagt på intensiv og fem personer er i respirator. 

Venter forgæves på svar

Selvom langt flere lader sig teste nu end i foråret, så kører det ikke altid gnidningsfrit. De mange tests kræver en stor logitisk og den kæde sprang et led forleden i Ballerup. Her venter en gruppe borgere nemlig stadigvæk på svar, efter de fik foretaget en coronatest. Det er der en god forklaring på, skriver TV2 Lorry.

Prøverne er nemlig blevet væk. Det har tv-statonen fået bekræftet af vicedirektøren i Region Hovedstadens Akutberedskab. 

"Vi ved endnu ikke, hvad der er sket med prøverne. Der kan være sket en menneskelig fejl, hvor prøverne på borgerne ikke er blevet registeret korrekt, op," siger vicedirektør i Region Hovedstadens Akutberedskab, Lars Falk Jensen, til TV2 Lorry.