Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Apple med ny opdatering til IPhone: Det påvirker din mobils batteri

Tech

01/04/2024 15:14

Kathrine Frich

I denne omgang er det en god nyhed!

Apple udsendte sin seneste iOS-opdatering tidligere på ugen med de sædvanlige fejlrettelser, men eksperter har opdaget, at nogle iPhone-modeller fik endnu et bonusfrynsegode.

Det skriver The Sun

Den ret hemmelige opgradering blev ikke nævnt i udgivelsesbemærkningerne fra Apple, da iOS 17.4 kom ud.

Men ejere af iPhones har opdaget, at de nu kan oplade deres telefoner tådløst meget hurtigere end før med endnu flere kabler.

Gælder disse telefoner

Disse opladningspuder var altid kompatible, men sad fast i den langsomme bane sammenlignet med Apple godkendte.

Den uanmeldte ændring kommer iPhone 12-modeller til gode.

Dette omfatter:

  • iPhone 12

  • iPhone 12 Mini

  • iPhone 12 Pro

  • iPhone 12 Pro Max

Meget hurtigere

Før i dag var den hurtigst mulige måde at oplade trådløst på en iPhone 12 ved at bruge en opladningsplade med MagSafe-certificering. Men siden opdateringen blev frigivet, ser det ud til, at iPhone 12-telefoner nu understøtter den bredere magnetiske opladningsteknologi, kendt som Qi2.

Det betyder, at du kan bruge et større udvalg af ladepuder - altså dem, der ikke er lavet af Apple - og få den hurtigste trådløse opladning muligt. Rent teknisk kan du nu oplade med op til 15W med en tredjeparts opladningsplade, det dobbelte af, hvad du kunne opnå før i sneglefart på 7,5W

Test udført af Macworld viste, at den kun 15W-opladningsanimation dukkede op, når de tilsluttede en Qi2-pad.

Rene tal

Journalister brugte en officiel Apple MagSafe-oplader på en iPhone 12 Pro Max uden batteri tilbage, som nåede 30 procent på 38 minutter og 50 procent på 70 minutter.

De gentog derefter testen med en Anker Qi2 MagGo Wireless, som tidligere ville have ladet langsomt op.

Men resultaterne viste, at hastighederne stort set matchede den Apple-godkendte pude, hvor iPhone 12 Pro Max fik 30 procent af strøm på 33 minutter og 50 procent på 64 minutter.

MagSafe blev introduceret til iPhone tilbage i 2020, da 12-serien blev lanceret. iPhone 13- og iPhone 14-modeller begyndte at arbejde hurtigere med Qi2-opladere, efter at iOS 17.2 blev rullet ud i slutningen af ​​december. iPhone 15 var den første til at aktivere den fra dagen for udgivelsen.

Mest Læste

Annonce