Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vidste du det? Genialt tip ændrer alt ved iPhone-lommeregneren

Tech

30/11/2023 14:32

J. Bøgen

Det kan godt nok spare en for meget besvær!

Hovedregning bliver næsten ikke brugt nu, når vi har fået mobiltelefoner med en lommeregner. 

Uanset om du udregner dine månedlige udgifter eller tjekker, om du har råd til at købe nogle af de lidt dyrere ting, er vi alle afhængige af den praktiske app til at hjælpe os med vores regnestykke. 

Det ser dog ud til, at mange af os ikke har brugt dette værktøj til dets fulde potentiale og har været uvidende om nogle få tricks, som kan gøre det meget nemmere, at bruge appen. 
 
Det viser sig, at vi ikke behøver at slette alt vores hårde arbejde ved at klikke på 'C', når vi ved et uheld laver en fejl. 

Der er faktisk en meget mere effektiv måde at rydde op i dit rod, men det er ikke alle apple-brugere der kender tricket.

Du behøver ikke at slette alt

Lommeregner-appen på din iPhone giver dig mulighed for nemt at slette individuelle tal, så du kan undgå at rydde hele din udregning, ved at skulle slette det hele. 

ADVERTISING

Ved blot at stryge til højre eller venstre hen over skærmen, kan du slippe af med det uønskede tal, og fortsætte hvor du slap. 

Så nu behøver du ikke at slette hele dit arbejde, hver gang du kommer til at skrive, det forkerte tal.

Hvis du ønsker at spare tid, er der også et trick til det. 

Du kan faktisk kopiere dit sidste resultat uden selv at skulle gå ind i appen. Hvis du lige har afsluttet en beregning, og du er gået over til en anden app, kan du kopiere dit sidste resultat uden selv at gå tilbage til lommeregnerappen. 

Du skal blot trykke på appen, holde nede, og et ikon vises med mulighed for at kopiere din sidste figur. 

Selvom mange af os tror, ​​at iPhone-lommeregneren er et simpelt værktøj, har den faktisk masser af funktioner. For eksempel kan du også lave appen om til en videnskabelig lommeregner. 

For at gøre dette skal du først sikre dig, at din skærmretning ikke er låst, da du bliver nødt til at vende din telefon på langs for at få vist de videnskabelige knapper. 

Når du har tjekket, at den ikke er låst, skal du vende den på siden for at få adgang til den videnskabelige lommeregner - som giver logaritmiske og trigonometriske funktioner. 

Den videnskabelige lommeregner har endda også sine egne hemmelige funktioner. De ekstra funktioner, kan blive set, hvis du blot trykker på knappen, hvor der står ‘2nd’. 

Genererer tilfældige tal

Den videnskabelige lommeregner tilbyder også en ret speciel funktion. Du har nemlig mulighed for at generere et tal tilfældigt. - hvilket for eksempel kunne være nyttigt i et brætspil - ved at trykke på 'Rand'-knappen nederst til højre, genererer lommeregneren et helt tilfældigt tal. 

Hvis du skal skifte mellem den standard lommeregner, og den videnskabelige, kan du også sagtens gøre det uden at miste nogen af ​​dine beregninger. 

Appen vil holde styr på alle dine beregninger, selvom du roterer mobilen til den anden tilstand, så du ikke mister nogen udregninger. 

Kilde: LadBible

Mest Læste

Annonce