Thomas Reintoft ny socialdirektør i Kolding

50-årige Thomas Reintoft begynder som ny socialdirektør i Kolding Kommune den første marts. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Unge hos naboen i Billund Kommune.

Thomas Reintoft er uddannet cand.scient.pol, og har de seneste ti år arbejdet med de sociale opgaver på børne- og ungeområdet i både Vejle og Billund kommuner, først som chef og senere som direktør. Derudover har erfaring fra Rudersdal, Århus og Københavns Kommuner. Foruden sin betydeligere erhvervserfaring har han gennemført en KIOL Executive toplederuddannelse og suppleret denne med kurser i topledelse fra bl.a. Oxford University.

Han ser frem til et konstruktivt samarbejde med både medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere:

”Jeg glæder mig til at arbejde med at udvikle socialområdet i Kolding. Kommunen er i front i forhold til at udvikle nye metoder til at få mødet mellem borgeren og kommunen til at ske på en ligeværdig måde. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte"

”Der skabes kun reelle effekter for borgerne, hvis hele organisationen arbejder målrettet med at skabe værdi for borgerne, og de enkelte medarbejdere oplever, at nye initiativer opfattes som meningsfulde og effektfulde i forhold til deres borgerrettede arbejdsopgaver. Det kræver, at ledelsen opfattes som troværdig, og at medarbejderne opnår ejerskab til beslutningerne”, siger Thomas Reintoft om forventningerne til sit nye job.

Thomas Reintoft bor i Vejle med sin kone og tre børn.

Social- og Handicapchef Bettina Brøndsted har været konstitueret i stillingen det seneste halve år.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.