Tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune sigtet for mandatsvig

Anklagemyndigheden ved Midt og Vestjyllands Politi har nu sendt en sag mod en tidligere kommunaldirektør i Struer til retten i Holstebro.

En tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune er sigtet for mandatsvig ved uberettiget at have brugt et kommunalt kreditkort 174 gange. Forbruget er på 123.098 kroner i alt. Anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf. Desuden vil der på vegne af Struer Kommune blive nedlagt påstand om erstatning.
 
Den tidligere kommunaldirektør har efetr anklageskriftet »uberettiget« brugt et kommunalt kreditkort op til 174 gange. Politiet oplyser, at det i alt svarer til et beløb på 123.098 kr.
 
Til Ritzau fortæller advokaturchef Mette Møller, at det især drejer sig om kontanthævninger og brug på tankstationer.
 
Overfor Jyllands-Posten bekræfter den konstituerede kommunaldirektør, Jakob Bisgaard, at der er indgivet politianmeldelse på sagen.
 
Anklagemyndigheden går efter at få eksdirektøren idømt fængsel, og kommunen nedlægger påstand om erstatning. Sagen forventes at være en tilståelsessag.
 
 
Den sigtede opsagde sin stilling i august. Han begrundede det med, at han på grund af sygdom ikke længere kunne bestride sin stilling som kommunaldirektør.

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også