Benny Andersen ny formand for Socialpædagogerne

19/11/2010 15:27

Nick Allentoft

Benny Andersen er ny formand for Socialpædagogerne. Han afløser Kirsten Nissen, der efter 16 år på posten har valgt ikke at genopstille. Kaj Skov Frederiksen er genvalgt til forbundskasserer og de to næstformandsposter er nu besat af Marie Sonne og Pernille Christoffersen

Socialpædagogernes forbundsformand hedder fra i dag Benny Andersen. Benny Andersen blev valgt på Socialpædagogernes kongres og bagefter hyldet af de godt 350 delegerede og gæster.

Det var en glad og berørt Benny Andersen, der takkede for valget:

”Jeg er både ydmyg og stolt over nu at skulle stå i spidsen for landets 36.000 dygtige socialpædagoger. Socialpædagogerne er i mange sammenhænge en stærk organisation med indflydelse, og den styrke og indflydelse skal vi fastholde og udbygge. Det glæder jeg mig til at arbejde for som formand for Socialpædagogerne. Og jeg glæder mig til at gøre det i et tæt samarbejde med medlemmerne, vores tillidsmænd og vores kredse.”

”Socialpædagogerne har mange store opgaver foran sig, så vi har ikke tid til at ligge på den lade side. Vi er for eksempel oppe imod en anstrengt økonomi i kommunerne, som begynder at få konsekvenser for både vores medlemmer og for de borgere, vi tager os af. Og vi står foran en svær Overenskomstforhandling 2011. Så der er nok at tage fat på. Og jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet,” siger Benny Andersen.

Socialpædagogernes forretningsudvalg består hermed af forbundsformand Benny Andersen, Marie Sonne, der blev genvalgt som første næstformand, Kaj Skov Frederiksen, der er genvalgt kasserer og Pernille Christoffersen, der blev valgt til anden næstformand. Pernille Christoffersen kommer fra en post som faglig sekretær og næstformand for Socialpædagogerne Midtsjælland.
 

Mest Læste

Annonce