Christian Nissen formand for COKs Advisory Board

25/1/11 8:58

Nick Allentoft

Christian S. Nissen er tiltrådt som formand for COKs Advisory Board. Her tilfører han sin personlige og faglige ballast og sit internationale udsyn fra en lang karriere. Christian S. Nissen vil fremover sidde for bordenden, når COKs Advisory Board drøfter COKs tilbud til kompetenceudvikling af Danmarks kommunale ledere.

Christian S. Nissen siger om sit nye tillidshverv:
"Landets kommuner bliver i de kommende år nogle af landets virkelig spændende arbejdspladser. Det er først og fremmest der nytænkningen af den offentlige sektors serviceydelser kommer til at udfolde sig. Den faldende arbejdsstyrke vil sammen med det nybrud, der er på vej i hele den offentlige styrings- og ledelsestænkning, stille meget store krav til de kommende års kompetenceudviklingsindsats.
Derfor ser jeg frem til arbejdet i Advisory Board. Det skal medvirke til, at COK’s udviklingsarbejde sker i tæt samarbejde med både forskningsverdenen og det praktiske kommunale ledelsesarbejde.”

COKs Advisory Board består af topchefer fra kommuner og private virksomheder, samt en række forskere inden for offentlig ledelse. Advisory Board skal løbende skabe en tæt forbindelse mellem forskningen, den praktiske erfaring og COKs tilbud til kommunale ledere. Dette skal sikre, at COK som Danmarks største udbyder af kompetenceudvikling til den offentlige sektor altid er på forkant med udviklingstendenser inden for kommunal ledelse.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.