Elisabeth Arnold ny formand for Statens Kunstråds repræsentantskab

24/11/2011 13:46

Nick Allentoft

Kulturminister Uffe Elbæk har udpeget Elisabeth Arnold til ny formand for Statens Kunstråds repræsentantskab frem til 31. oktober 2015. Elisabeth Arnold er cand.scient. (biokemi) og bl.a. folketingsmedlem for Det Radikale Venstre i 1988-2007, og herunder formand for Folketingets Europaudvalg 2005-2007. Elisabeth Arnold har også haft en lang række andre tillidsposter som medlem af bl.a. bestyrelsen for DR, repræsentantskabet for Statens Kunstfond samt repræsentantskabet for Aarhus Symfoniorkester.

Kulturminister Uffe Elbæk udtaler:
”Jeg er stolt over og glad for at kunne udpege den nye formand for Statens Kunstråds repræsentantskab. Elisabeth Arnold har kendskab til både kunstlivet og til kunststøttesystemet og har gennem sin lange karriere indhøstet nogle værdifulde erfaringer, som jeg mener, at Statens Kunstråds repræsentantskab vil kunne nyde stor glæde af.”

Statens Kunstråds formål er at fremme udvikling af kunsten i Danmark og dansk kunst i udlandet. Statens Kunstråds repræsentantskab har til opgave at udpege medlemmer til Statens Kunstråd og dets fagudvalg og i øvrigt følge Kunstrådets virksomhed. Repræsentantskabet rummer en bred vifte af medlemmer udpeget af kunstlivets organisationer og institutioner samt af Folketingets partier.

Mest Læste

Annonce