Finansministeriet: Mission for bedre ledelse

01/11/2010 14:01

Nick Allentoft

”Jeg føler det som en ild, der hele tiden løber efter mig – og når jeg, tror ilden er slukket, så dukker den altid op igen”. Sådan siger Pia Nordstrøm fra Børnehaven Bella. Hun er en af de fem offentlige ledere, DR2 nu følger i programserien MISSION LEDELSE. I de øvrige programmer følges andre regionale, statslige og kommune ledere.

De fem offentlige ledere og et hold af landets bedste ledelseskonsulenter, lægger i fem tv-programmer arm med nogle af de store udfordringer, som landets offentlige arbejdspladser står overfor. Stress, besparelser, sammenlægninger og dårligt samarbejde er blot nogle af de udfordringer, som lederne sammen med konsulenterne forsøger at få styr på.

”Den offentlige sektor gennemgår store forandringer i disse år, og det er vigtigt, at man som leder hele tiden udvikler sig. De fem ledere i programmerne er rigtig gode eksempler på engagerede og kompetente offentlige ledere. De viser, at indsatsen fra gode ledere er afgørende for en velfungerende offentlig sektor,” udtaler afdelingschef i Finansministeriet Elisabeth Hvas.

Programserien har premiere på DR2 i aften mandag den 1. november kl. 23:00 og kan efterfølgende ses på hjemmesiden www.dr.dk/missionledelse. Her kan forårets programmer fra samme serie også ses. Programmerne er blevet til i samarbejde med Danske Regioner, KL, Finansministeriet, Personalestyrelsen og Socialministeriet.

De udfordrende og fascinerende processer, som lederne og konsulenterne gennemgår, bliver samtidig beskrevet og uddybet i bogen MISSION LEDELSE, der udkommer på forlaget LR Business den 19. november 2010.

Flere informationer
 

Mest Læste

Annonce