Frank Jensen får ny pressechef

01/2/12 8:55

Nick Allentoft

Jakob Elkjær begynder som pressechef 1. marts i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Den tidligere redaktør for Fagbladet Journalisten bliver dermed spindoktor for overborgmester Frank Jensen (S). Indtil 1. marts er han medieredaktør på Politiken.


Jakob Elkjær har været vidt omkring i sit journalistiske virke - fra Berlingske over Politiken til Ritzau. Han var også nyhedsredaktør på det ambitiøse Dagbladet Dagen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet – og med de for mig helt nye udfordringer. København er i en rivende udvikling, og den vil jeg gerne bidrage til og være en del af, siger Jakob Elkjær.

Han afløser Amalie Kestler, der forlod stillingen i fjor for at blive politisk redaktør på Dagbladet Information.
/Danske Kommuner/Thomas Jensen/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.