Hjørring: Tommy Christiansen ny kommunaldirektør

30/6/10 10:00

Nick Allentoft

Når kommunaldirektørposten i Hjørring Kommune 1. august genbesættes, er det den konstituerede kommunaldirektør Tommy Christiansen, der indtager pladsen.

Byrådet vedtog onsdag den 30. juni at godkende Økonomiudvalget og ansættelsesudvalgets indstilling om at ansætte den nuværende konstituerede kommunaldirektør Tommy Christiansen som Hjørring Kommunes nye kommunaldirektør.

Ansættelsen sker på åremål frem til udgangen af 2014.

Tommy Christiansen har i godt et år været konstitueret i stillingen efter Jesper Christensen, der blev fritaget fra tjenesten som kommunaldirektør i marts 2009.

Tommy blev i forbindelse med kommunalreformen i juni 2005 ansat som projektstabsleder i Hjørring. Han blev 1. april 2006 udnævnt til direktør for Interne Stabe.

Den 38 årige kommende kommunaldirektør er uddannet økonom fra Århus Universitet i 1996 og har tidligere været ansat i Århus og Nordjyllands amter.

Han er gift med læge Hanne Lindstrøm, og de har sammen to drenge. Familien bor i Tranum.
Bag om ansættelsen

Bag om ansættelsen
Det er Ribe-firmaet Lundgaard Konsulenterne, der sammen med ansættelsesudvalget har forestået ansættelsesprocessen. I alt 24 personer søgte stillingen, hvoraf 5 blev indkaldt til en 1. samtalerunde. Herefter blev feltet nedbragt til 3 ansøgere, som har gennemført en dialogtest og en 2. samtalerunde.

Ansættelsesudvalget har været sammensat af Økonomiudvalget, direktør Leif Serup, løn- og personalechef Lillian Andersen, næstformand i HOVED-udvalget Lars Busk Hansen og medlem af HOVED-udvalget Ane Møller Vadsager.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.