Hjørring: Tommy Christiansen ny kommunaldirektør

01/07/2010 00:00

Nick Allentoft

Når kommunaldirektørposten i Hjørring Kommune 1. august genbesættes, er det den konstituerede kommunaldirektør Tommy Christiansen, der indtager pladsen.

Byrådet vedtog onsdag den 30. juni at godkende Økonomiudvalget og ansættelsesudvalgets indstilling om at ansætte den nuværende konstituerede kommunaldirektør Tommy Christiansen som Hjørring Kommunes nye kommunaldirektør.

Ansættelsen sker på åremål frem til udgangen af 2014.

Tommy Christiansen har i godt et år været konstitueret i stillingen efter Jesper Christensen, der blev fritaget fra tjenesten som kommunaldirektør i marts 2009.

Tommy blev i forbindelse med kommunalreformen i juni 2005 ansat som projektstabsleder i Hjørring. Han blev 1. april 2006 udnævnt til direktør for Interne Stabe.

Den 38 årige kommende kommunaldirektør er uddannet økonom fra Århus Universitet i 1996 og har tidligere været ansat i Århus og Nordjyllands amter.

Han er gift med læge Hanne Lindstrøm, og de har sammen to drenge. Familien bor i Tranum.
Bag om ansættelsen

Bag om ansættelsen
Det er Ribe-firmaet Lundgaard Konsulenterne, der sammen med ansættelsesudvalget har forestået ansættelsesprocessen. I alt 24 personer søgte stillingen, hvoraf 5 blev indkaldt til en 1. samtalerunde. Herefter blev feltet nedbragt til 3 ansøgere, som har gennemført en dialogtest og en 2. samtalerunde.

Ansættelsesudvalget har været sammensat af Økonomiudvalget, direktør Leif Serup, løn- og personalechef Lillian Andersen, næstformand i HOVED-udvalget Lars Busk Hansen og medlem af HOVED-udvalget Ane Møller Vadsager.

Mest Læste

Annonce