Jesper Zwisler ny kommunaldirektør på Frederiksberg

29/09/2010 01:01

Nick Allentoft

Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg har ansat Jesper Zwisler som ny kommunaldirektør på Frederiksberg. Kommunalbestyrelsen har enstemmigt tilsluttet sig en enstemmig magistrat og ansættelsesudvalgs indstilling om at ansætte Jesper Zwisler som ny kommunaldirektør.

Jesper Zwislerkommer fra en stilling som kommunaldirektør i Greve Kommune og tiltræder stillingen den 1. november 2010.

”Det er med stor tilfredshed, at jeg kan byde Jesper Zwisler velkommen til Frederiksberg Kommune. Jeg er sikker på, at Jesper Zwisler med sin mangeårige erfaring fra kommunale topjob, sit kendskab til lokale forhold og udfordringer og en imponerende resultatliste, vil blive et stort aktiv for både kommunens medarbejdere, direktionen og kommunalbestyrelsen” udtaler borgmester Jørgen Glenthøj (C).

Jesper Zwisler har været socialdirektør i Frederiksberg Kommune og valgte for 1½ år siden at blive kommunaldirektør i Greve Kommune. Nu vender Jesper Zwisler retur til Frederiksberg Kommune som kommunaldirektør.

”Kommunalbestyrelsen kender Jesper Zwisler ganske godt og ser med glæde frem til samarbejdet, hvor vores nye kommunaldirektør kan træde ind i jobbet allerede fra dag 1” konstaterer borgmester Jørgen Glenthøj.

Jesper Zwisler udtaler "Jeg er meget glad for at kunne tiltræde stillingen som kommunaldirektør på Frederiksberg. Frederiksberg er en fantastisk by med en masse engagerede borgere, som har klare forventninger til den kommunale opgavevaretagelse. Den opgave ser jeg frem til at skulle løfte sammen med de mange dygtige og kompetente medarbejdere og ledere i kommunen".

Jesper Zwislerer 47 år, gift med læge Ann-Dorthe Zwisler og har 2 drenge, Nikolai og Jonas. Jesper Zwisler er bosiddende i Hvalsø, Midtsjælland.

Erhvervserfaring:
2009-2010 Kommunaldirektør, Greve kommune
2002-2009 Socialdirektør, Frederiksberg kommune
1998-2002 Socialdirektør, Frederikssund kommune
1995-1998 Administrationschef ved Centralsygehuset i Holbæk
1994-1995 Konsulent ved ProMentor Management A/S, organisation og ledelse
1993-1994 Konsulent ved PLS Consult A/A, organisation og ledelse

Derudover bestrider Jesper Zwisler en række tillidshverv og har arbejdet som ekstern lektor ved flere videregående uddannelsesinstitutioner.

Mest Læste

Annonce