KPMG køber Capacent

20/9/11 10:00

Nick Allentoft

KPMG overtager pr. 1. oktober 2011 konsulentfirmaet Capacent med omkring 60 ansatte og en omsætning på ca. 75 mio. DKK. Opkøbet styrker KPMG's services indenfor Management Consulting. Rådgivning skaber vækst - også i et af landets største revisions- og rådgivningsfirmaer, hvor KPMG ser et potentiale indenfor forretningsområdet Advisory. KPMG overtager nu Capacent, der særligt har ekspertise indenfor it- og business consulting, for at styrke rådgivningsforretningen.

"Vi styrker paletten af rådgivningsservices for at kunne tilbyde vores kunder effektive løsninger på de udfordringer, de står overfor. KPMG's evne til at forstå kundernes udfordringer og tilbyde effektive løsninger med blik for de finansielle, kommercielle og faglige aspekter af opgaverne tilføres nu flere ressourcer og en øget teknologisk indsigt og ekspertise, som er central for udviklingen fremover. Opkøbet er et skridt mod en endnu stærkere rådgivningsforretning," siger

Anders Ekman, Head of Advisory i KPMG.

Han tiltrådte som chef for Advisory i maj i år for at styrke og udbygge KPMG's position i markedet for rådgivningsservices.

Ambitioner, vækst og udvikling
Hos Capacent bygger fusionen med KPMG også på ambitioner om vækst og ønske om udvikling:

"Vi ser frem til at blive en del af et større rådgivningsfirma, hvilket åbner nye muligheder for vores kunder og skaber udvikling for vores medarbejdere. Derudover ser vi et godt match i forhold til KPMG og de strategiske ambitioner om at videreudvikle en stærk rådgivningsforretning, som vi på mange måder kan supplere," siger Jesper Drescher, adm. direktør i Capacent.

Advisory i KPMG havde sidste år en omsætning på 265 mio. DKK. Og KPMG ser et vækstpotentiale i rådgivningsmarkedet i Danmark, hvor der fortsat mangler konsolidering og struktur. Det er derfor et strategisk vigtigt opkøb, og der er ifølge adm. direktør i KPMG, Jesper Koefoed, områder, som det er særligt vigtigt at videreudvikle:

"Vi har både indsigt, kompetencer og metoder til at løse komplekse opgaver i private og offentlige virksomheder og organisationer samt erfaring fra en bred vifte af brancher og sektorer. Ud over rådgivning om virksomhedstransaktioner og risikostyring, så er det vigtigt, at vi er stærke indenfor Management Consulting og har stærke it-mæssige kompetencer," siger Jesper Koefoed.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.