Nu bliver PR lettere for offentlige virksomheder

29/11/2010 11:00

Nyt samarbejde mellem PressWire og nyhedsportalen denoffentligesektor.dk letter arbejdet i kommunikationsafdelingerne i offentlige virksomheder. Fremover kan pressemeddelelser distribueres i samme proces som de publiceres. En lettere hverdag for kommunikationsafdelingen i offentlige virksomheder bliver godt modtaget hos brugerne.

"Det letter vores daglige arbejde, at vi både kan publicere og distribuere vores pressemeddelelser direkte. Med denoffentligesektor.dk og PressWire kan vi automatisere kommunikation ud over kommunegrænsen, og tilmed være sikre på, at vores historier distribueres målrettet til alle andre medier. Det er nye og meget spændende muligheder i hverdagen," siger webleder Lisbeth Norre, fra Hjørring Kommune.

Hjørring har allerede oprettet en gratis profil på denoffentligesektor.dk. Her opdateres kommunens profil helt automatisk via RSS-feeds og Twitter, præsenterer kommunen og giver samtidig adgang til de nye muligheder for kommunikation.

"Det er utrolig attraktivt, at vi nu har mulighed for at konvertere abonnementer på viden, til nye aktiviteter, hvor vi selv kan pushe viden ud over kommunegrænsen," siger Lisbeth Norre.

Vil gøre det lettere

Ønsket om, at brugerne på denoffentligesektor.dk konstant skal opleve forbedringer og nye muligheder, blev starten på et innovativt samarbejde mellem medieplatformen denoffentligesektor.dk og pressetjenesten PressWire.

- Samarbejdet med PressWire giver vores brugere mulighed for at spare tid og samtidig få endnu mere ud af deres pressearbejde. Med vores tilbud om at publicere direkte og uden filtre og PressWire’s tilbud om at distribuere målrettet til øvrige medier har vi skabt et unikt og stærkt tilbud til alle, der har et budskab i og omkring den offentlige sektor, siger Nick Allentoft, der er ansvarlig for forretningsudvikling på denoffentligesektor.dk

PressWire får med samarbejdet åbnet døren til aktørerne i den offentlige sektor.

- Vi har i forvejen mange kunder fra den offentlige sektor, samarbejdet med denoffentligesektor.dk effektiviserer distributionen og øger værdien for vores kunder, fortæller PR-rådgiver Rene Hjetting fra PressWire.

Mest Læste

Annonce