Ricky Magnussen: Jeg har været en dårlig leder

Ledelse

13/09/2013 12:31

Nick Allentoft

Det er dårlig ledelse og uheldige valg af medarbejdere, der har skabt kaos i min virksomhed, forsvarer Ricky Magnussen sig mod alvorlige anklager om svindel og fup.
Han har på rekordtid opbygget en profil og position som talsmand for tusindvis af udsatte borgere, der er kørt fast i sager med offentlige myndigheder. Men nu står en række borgere, tidligere medarbejdere og andre private rådgivere frem og advarer mod Ricky Magnussen. Han er god til at kræve penge op, men laver ikke sit arbejde, lyder kritikken. Ricky Magnussen erkender i interview med DenOffentlige.dk, at der har været rod i forretningen.   “Jeg har været en dårlig leder og uheldig med valg af en medarbejder. Det erkender jeg, men vi er aktivt i gang med at rydde op, og skulle der være en borger, der er utilfreds med os, så kigger vi selvfølgelig på det,” siger Ricky Magnussen.   

Privat socialrådgiver anklaget for fup

Læs hele historien om anklagerne mod Ricky Magnussen her

Ifølge privatrådgiveren har han vist medarbejderne for stor tillid og været for ringe til at tjekke op på, om de løste deres arbejde. 

“Hver gang jeg har hørt om en sag, hvor der var problemer, har jeg kunnet gøre noget. Men når jeg ikke vidste noget, var det svært at gøre noget,” forklarer Ricky Magnussen.   “Efterhånden som det går op for mig, at den er helt gal, så overtager jeg alle sager fra pågældende, og vi begynder at rydde op i sagerne,” fortæller han.   Samtidig med problemerne med personalet begynder Ricky Magnussen at blogge på DenOffentlige.dk og presser i øvrigt på for at få mediernes opmærksomhed omkring hans mission. I dag erkender han, at han har haft for travlt.    “Det væltede ind med sager, og vi har nok ikke været dygtige nok til at sige klart fra eller forventningsafstemme ordentligt med de borgere, der henvendte sig,” fortæller Ricky Magnussen.   

Mest Læste

Annonce